Filip BATMAN Dymkowski w teamie Slingshota

Hydepark, oraz posty usunięte z innych działów przez admina.
mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post30 maja 2010, 21:04

Ciekawe jest to, ze akurat malo ludzi gratuluje... (zaledwie 2 osoby kamszot i ja) Zadalem moze nieadekwatne pytanie na ktore Filip odpowiedzal i wyjasnil wszelkie watpienia. Jednak na tym forum chyba przystalo, zeby sobie nawzajem oraz innym markom niz SS 'wrzucac'....zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'. ;)

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post30 maja 2010, 21:15

mkmiec pisze:zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'. ;)

Kilku adminów na forum to nie jest dobry pomysł :naughty:

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post30 maja 2010, 21:33

Gratulacje Batman.

P.S.
Nie trudźcie się chłopaki i tak zaraz znikniemy z tematu - Bo monarchia to jedyny - słuszny ustrój ;)
A offtop przeszkadza dopiero wtedy jak jest niefajny dla SS :)

mkmiec pisze:zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'. ;)

Albo jeden obiektywny :?: :wink:
pzdr

mark1

Post31 maja 2010, 07:56

mkmiec pisze:Ciekawe jest to, ze akurat malo ludzi gratuluje... (zaledwie 2 osoby kamszot i ja) Zadalem moze nieadekwatne pytanie na ktore Filip odpowiedzal i wyjasnil wszelkie watpienia. Jednak na tym forum chyba przystalo, zeby sobie nawzajem oraz innym markom niz SS 'wrzucac'....zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'. ;)

nic nie stoi na przeszkodzie, żeby składać gratulacje "naszym" sponsorowanym przez besta - w polsce jest pare osób rokujących którym tak pomoc się przyda :!:
a co do "wrzucania" innym markom to ludzi związanych z bestem długo jeszcze nikt nie przebije (niestety też dobrze sobie z tym radzisz )

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post31 maja 2010, 08:54

mkmiec pisze:Ciekawe jest to, ze akurat malo ludzi gratuluje... (zaledwie 2 osoby kamszot i ja)

Tutaj znajdziesz jeszcze trzech kiboli Bata (Sławek,Przemass, ja):

viewtopic.php?f=1&t=30310

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post31 maja 2010, 15:48

Smokie pisze:
Ziomek. pisze:nigdy nie ukrywałem że na większej pakierni niż na Yardze nie pływałem :lol:
ale przyznasz i Ty - że kiteloopy na niej są nieco mniej dziecinne niż np na dziecinnym Keju :wink:

Zdecydowanie :) Na Yardze nie da się ich zrobić nie przekładając rąk na jedną stronę baru..

ee - jak się popieści - to się i loop zmieści :wink:

Obrazek

z rękoma "normalnie" po "bożemu" ..na kołdrze :wink:

Obrazek

Smokie pisze:.. pomijając fakt, że ona ledwo skręca, w przeciwności do miło skręcającego KEYa :)

no tak - miłe kajty jak Kej , Kahoona czy Waroo
są świetne dla młodzieży
a Smokie i Ziomek do kajtowego narybku już się nie zaliczają :wink:

pzdr

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post31 maja 2010, 17:18

Pablo pisze:
mkmiec pisze:Jednak na tym forum chyba przystalo, zeby sobie nawzajem oraz innym markom niz SS 'wrzucac'....zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'. ;)

Mkmiec,

Slingshotowi 'wrzucają' pracownicy konkurencyjnych firm

jak w tym przypadku Best, czyli Ty i Ziomek, często pisząc o sprzęcie na którym w ogóle nie pływaliście...

Niestety firmy zagrożone przez rewelacyjne latawce Slingshota starają się jak widać robić wszystko żeby zatrzymać klientów...

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2010, 15:52

Pablo pisze: często pisząc o sprzęcie na którym w ogóle nie pływaliście...

...

TO się właśnie "NIECO" różnimy
bo ja akurat pływałem na SS 2010
a czy Ty w ogóle WIDZIAŁEŚ BEST' y 2010 ? :wink:
po wtóre potrafię napisać zarówno dobrze o SS czy innej marce jak i nienajlepiej o BEST''cie
a TY - napisaleś kiedyś coś pochlebnego o BEST'cie? :lol:

Pablo pisze: często pisząc o sprzęcie na którym w ogóle nie pływaliście...

Niestety firmy zagrożone przez rewelacyjne latawce Slingshota ...

trzymajmy się faktów
a) KTÓRE firmy są "zagrożone" przez SS? :wink:
b) KTÓRE znowu latawce SS na 2010 są "rewelacyjne" ?

pzdr

Pablo
Kontaktowanie:

Post02 cze 2010, 19:00

Ziomek. pisze:TO się właśnie "NIECO" różnimy
po wtóre potrafię napisać zarówno dobrze o SS czy innej marce jak i nienajlepiej o BEST''cie
trzymajmy się faktów

pzdr

Ziomek, cieszę się, że napisałeś pierwszy post od dawna, w którym chcesz się trzymać faktów zamiast uprawiać czarny PR bez pokrycia, żeby zdyskredytować rewelacyjne latawce Slingshota i przekonać wszystkich, że powinni kupić u Ciebie Besta. Twoja i innych pracowników BESTa kompulsywna NADAKTYWNOŚĆ we wszystkich tematach związanych ze Slingshotem mówi sama za siebie. A dorabianie do tego ideologii, że jestem Adminem i nie możesz nic napisać źle na temat Slingshota jest żałosnym kłamstwem.

[a] Zagrożone są wszystkie firmy, które sprzedają gorszy i mniej kompletny produkt za wyższą cenę.

[b] Rewelacyjny jest Slingshot RPM, obecnie pierwsze miejsce w Pucharze Świata PKRA (dwóch zawodników w top5 Pucharu Świata na Slingshocie), Twojej firmy tam nie znajdziesz, a nawet w pierwszej dziesiątce nikogo tam nie ma. Karolina jest regularnie w top3 na Fuelu Slingshota. Slingshot KEY bije konkurencję pod względem jakości i osiągów za tą cenę. W końcu Octane fantastyczny dla wszystkich średnio-zaawasowanych allroundowych riderów.

mkmiec
Kontaktowanie:

Post02 cze 2010, 19:12

Pablo pisze:
Pablo pisze:
mkmiec pisze:Jednak na tym forum chyba przystalo, zeby sobie nawzajem oraz innym markom niz SS 'wrzucac'....zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'. ;)

Mkmiec,

Slingshotowi 'wrzucają' pracownicy konkurencyjnych firm

jak w tym przypadku Best, czyli Ty i Ziomek, często pisząc o sprzęcie na którym w ogóle nie pływaliście...

Niestety firmy zagrożone przez rewelacyjne latawce Slingshota starają się jak widać robić wszystko żeby zatrzymać klientów...

Prosze powiedz mi kiedy napisalem cos o sprzecie SS na ktorym wogole nie plywalem? Zadawalem retoryczne pytania a nie, ze cos negatywnego o sprzecie pisalem! Tutaj akurat sie kontroluje. A na SS plywalem i na RPM, Octane oraz Fuel. Tak nie probowalem jeszcze Keya...

Pablo pisze:
Ziomek. pisze:TO się właśnie "NIECO" różnimy
trzymajmy się faktów

pzdr

Ziomek, cieszę się, że napisałeś pierwszy post od dawna, w którym chcesz się trzymać faktów zamiast uprawiać czarny PR bez pokrycia, żeby zdyskredytować rewelacyjne latawce Slingshota i przekonać wszystkich, że powinni kupić u Ciebie Besta. Twoja i innych pracowników BESTa kompulsywna NADAKTYWNOŚĆ we wszystkich tematach związanych ze Slingshotem mówi sama za siebie. A dorabianie do tego ideologii, że jestem Adminem i nie możesz nic napisać źle na temat Slingshota jest żałosnym kłamstwem.

[a] Zagrożone są wszystkie firmy, które sprzedają gorszy i mniej kompletny produkt za wyższą cenę.

[b] Rewelacyjny jest Slingshot RPM, obecnie pierwsze miejsce w Pucharze Świata PKRA (dwóch zawodników w top5 Pucharu Świata na Slingshocie), Twojej firmy tam nie znajdziesz, a nawet w pierwszej dziesiątce nikogo tam nie ma. Karolina jest regularnie w top3 na Fuelu Slingshota. Slingshot KEY bije konkurencję pod względem jakości i osiągów za tą cenę. W końcu Octane fantastyczny dla wszystkich średnio-zaawasowanych allroundowych riderów.

a) Jakie masz na mysli?

b) kwestia riderow w PKRA jest sponsoring - latawce za free oraz dokladanie kasy na ich wyjazdy. Best z tego zrezygnowal w polowie roku 09 by ograniczyc wydatki i przygotowac sie na kryzys. To teraz moze jeszcze policz ile riderow w PKRA korzysta z desek Balance...I tak, dostaja je za free jednak nikt im nic nie placi, bo porostu te deski sie sprawdzaja.

Pablo
Kontaktowanie:

Post02 cze 2010, 19:42

mkmiec pisze:b) kwestia riderow w PKRA jest sponsoring - latawce za free oraz dokladanie kasy na ich wyjazdy. Best z tego zrezygnowal w polowie roku 09 by ograniczyc wydatki i przygotowac sie na kryzys. To teraz moze jeszcze policz ile riderow w PKRA korzysta z desek Balance...I tak, dostaja je za free jednak nikt im nic nie placi, bo porostu te deski sie sprawdzaja.

Mkmiec, przecież ja nie pytałem o Besta żebyś mi musiał udowadniać cokolwiek. Ja nie mam w zwyczaju źle pisać i oceniać konkurencji, a tymbardziej pisać, że każdy nowy latawiec konkurencji to badziewie. Ja wyłącznie odpowiadam na pytanie Ziomka czemu latawce Slingshota są rewelacyjne. Konkretnie i na temat, bez zadawania retorycznych pytań, podważających reputację konkurencji.

mkmiec
Kontaktowanie:

Post02 cze 2010, 20:20

Pablo pisze:
mkmiec pisze:b) kwestia riderow w PKRA jest sponsoring - latawce za free oraz dokladanie kasy na ich wyjazdy. Best z tego zrezygnowal w polowie roku 09 by ograniczyc wydatki i przygotowac sie na kryzys. To teraz moze jeszcze policz ile riderow w PKRA korzysta z desek Balance...I tak, dostaja je za free jednak nikt im nic nie placi, bo porostu te deski sie sprawdzaja.

Mkmiec, przecież ja nie pytałem o Besta żebyś mi musiał udowadniać cokolwiek. Ja nie mam w zwyczaju źle pisać i oceniać konkurencji, a tymbardziej pisać, że każdy nowy latawiec konkurencji to badziewie. Ja wyłącznie odpowiadam na pytanie Ziomka czemu latawce Slingshota są rewelacyjne. Konkretnie i na temat, bez zadawania retorycznych pytań, podważających reputację konkurencji.

Pablo, czy cos sugerujesz? Widocznie juz nawet i pytan na tym forum nie mozna zadawac... Tak rozumie, jedynie odpowiadasz i opowiadasz - ja takze ;)

Pablo
Kontaktowanie:

Post03 cze 2010, 02:50

mkmiec pisze:Pablo, czy cos sugerujesz? Widocznie juz nawet i pytan na tym forum nie mozna zadawac... Tak rozumie, jedynie odpowiadasz i opowiadasz - ja takze ;)

Mkmiec, nie rób z siebie ofiary bo mijasz się znowu znacząco z prawdą.

Od dwóch lat z Ziomkiem prowadzicie istny dział reklamy desek Balance w temacie: viewtopic.php?f=4&t=21183 Nie będę wymieniał już nawet innych tematów związanych z Bestem, od których roi się na forum a nigdy nie interweniowałem.

Jak masz pytania odnośnie Slingshota to zapraszam na stronę http://www.slingshot.pl tam masz zakładkę kontakt, z przyjemnością udzielę informacji na temat asortymentu.

PS: Natomiast jako Admin nie jestem w stanie dłużej tolerować postawy ludzi związanych z Bestem w stosunku do użytkowników tego forum:

Ziomek. pisze:
RAFAŁ pisze:To jak to jest, jest dużo opinii że warooo 2010 jest gorsze od 09

hehe
"obcykany" jesteś jakbyś WSZYSTKIE te modele opływał
a stawiam zakład że ANI JEDNEGO w rękach nie miałeś :lol:

NEMI 2010 "gorszy" :lol:
KAhoona "cienka" :lol:
Waroo "gorsze" :wink:
coś Ty jadł ? :clap:

wiesz co? schowaj się pod swoje Cabrinie spowrotem :lol:
bo właśnie wyjechał od nas jeden "pan z Polsatu" :wink: :hand:
który poza swoją Cabryśką świata nie widział ..dopóki na Waroo się nie karnął
po sesji zszedł z wody nabuzowany jakby się nawciągał czegoś i stwierdził że na nowo odkrył kitesurfing

..ja już Ciebie kojarzę - Ty byłeś kiedyś w tym samym czasie co WAKE.PL w Colonie, miales piekną brazylijską edycję CAbrini? :wink:
stąd moje pytanie: NAUCZYŁEŚ SIĘ JUŻ PŁYWAĆ? czy tylko klikanie w klawisze Ci "idzie" :wink:

Wróć do „Śmietnik”