PIERWSZY LATAWIEC FRISTAJLOWY

Forum dla początkujących
Awatar użytkownika
jedi1
Posty: 2238
Rejestracja: 28 maja 2006, 17:37
Lokalizacja: Gdynia
Postawił piwka: 127 razy
Dostał piwko: 81 razy
Kontaktowanie:
 
Post25 cze 2014, 13:59

Kubs0n pisze:
nindza pisze:czy 5 linka w Vegasie jest opcją czy zawsze musi być

Musi być :!: Nie jedni próbowali podpinac Vegasa,Torcha,Razora itd. pod 4linkowe bary ale zwyczajnie nie działały w takiej kombinacji :D
Jeśli szukasz C-shape który działa zarówno na 4rech jak i 5ciu to Wainmann ManiaC działa w obu ustawieniach,jednak większosc uzywa go na 5ciu linkach 8)


Razor akurat ma opcję podpięcia ma 4 linkach. Vegas 2015 ma też mieć taką opcję. Fuel też chodzi na 4 i na 5ciu.

maryjka
Posty: 192
Rejestracja: 22 mar 2014, 23:19
Deska: 50/50
Latawiec: 50/50 FUEL GP
Postawił piwka: 65 razy
Dostał piwko: 10 razy
 
Post25 cze 2014, 18:15

nindza pisze:jest ktoś w stanie porównać 50fifty, vegasa i chaosa??


W skrócie:
Vegas też może być. (trochę twardszy, ma mniejszą moc przy lupach, a zakres mniejszy)
Co roku jest inny i co roku mniej typowego C ma w sobie.
Chaos to nie wiem, i się nie wstydzę, że nie wiem.
GP 11 z 2013 do listy dopisz -chodzi jak 10.
13 chodzi jak 12.

ps.
Czemu 50/50 nazywa się Fifty/fifty ???

kiteigor
Posty: 733
Rejestracja: 26 cze 2012, 22:40
Deska: Naish Monarch
Latawiec: Naish Pivot LE
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 14 razy
 
Post25 cze 2014, 20:14

ps.
Czemu 50/50 nazywa się Fifty/fifty ???



Odpowiedz bardzo prosta...masz wybor albo go wybierzesz albo nie..50/fifty :lol:

Kubs0n
Posty: 637
Rejestracja: 23 paź 2011, 10:46
Deska: Xenon Laluz
Latawiec: North Vegas
Lokalizacja: Jastarnia
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 40 razy
Kontaktowanie:
 
Post26 cze 2014, 00:45

jedi1 pisze:Razor akurat ma opcję podpięcia ma 4 linkach. Vegas 2015 ma też mieć taką opcję. Fuel też chodzi na 4 i na 5ciu.

Vegas 2015 Hadlow Edition będzie działał na 5ciu lub opcjonalnie na 6ciu linkach tak jak dotychczas flex :naughty:

Awatar użytkownika
jedi1
Posty: 2238
Rejestracja: 28 maja 2006, 17:37
Lokalizacja: Gdynia
Postawił piwka: 127 razy
Dostał piwko: 81 razy
Kontaktowanie:
 
Post26 cze 2014, 08:30

Kubs0n pisze:
jedi1 pisze:Razor akurat ma opcję podpięcia ma 4 linkach. Vegas 2015 ma też mieć taką opcję. Fuel też chodzi na 4 i na 5ciu.

Vegas 2015 Hadlow Edition będzie działał na 5ciu lub opcjonalnie na 6ciu linkach tak jak dotychczas flex :naughty:


Dla mnie to są 4 linki z mini uzdą :wink: Hadlow to nazywa 6-cio linkowe ustawienie, bo tak lubi, ale nawet w instrukcji Flexi jest napisane 4-line mode. Razora też można identycznie podpiąć.

Obrazek


Wróć do „Pierwsze Kroki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości