Nie do końca uczciwa nauka :(

Forum dla początkujących
redemptus

Post29 sie 2014, 11:16

Będąc w Jastarni moja córka zdecydowała że rozpocznie naukę pływania na kajcie. Wybraliśmy szkółkę TakeOff. Nauka niestety zakończyła się na stopniu podstawowym (brak wiatru) Byłem pewien że za 500 zł ! jest to lekcja indywidualna (cztery godziny). Okazało się że własciciele TakeOff są pazerni a instruktor uczy jednocześnie dwie osoby. Łatwo można obliczyć że faktycznej nauki było tylko 2 godziny za 500 zł !!! Sprawdziłem w innych szkółkach gdzie za te pieniądze lub nieco mniejsze (480zł) lekcje były indywidualne. Jeszcze słowo o młodym człowieku który jest instruktorem. W czasie kiedy powinna być prowadzona lekcja zajmował się ochoczo rozmową ze spotkanymi kolegami a było ich kilku. Wybrałem TakeOff ze względu na dobre miejsce i "renomę". Odradzam jednak naukę w TakeOff.

maryjka
Deska: 50/50
Latawiec: 50/50 FUEL GP
Postawił piwka: 65 razy
Dostał piwko: 10 razy

Post29 sie 2014, 11:26

Zaraz pojawią się wpisy zawodników którzy nie robia czegoś takiego:
wiatr 8kn + latawiec 7m = starty z deską.
(też Jastarnia) :)))))

-Bez obrazy: Akademia Kitu czy coś t tym stylu. :)

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post30 sie 2014, 02:05

hehe... moje pierwsze kroki z take-off (też chyba ten sam młody człowiek) iko1 wyglądały mniej więcej tak:
"no to wiecie na czym to polega (rysunek na piasku) - tu macie okno wiatrowe a tu power-zone, ok, to wychodzimy na wodę..."

ale redemptus, dlaczego po prostu nie opier...liłeś tego instruktora ?

barlog77

Post02 wrz 2014, 10:10

lepiej wcześniej poczytać trochę,poszperać żeby póżniej nie być rozczarowanym...ja tak robię,dałem post i kilka szkółek mi odpisało...

Wróć do „Pierwsze Kroki”