Cico pisze:Wydaje mi sie ze slusarz by sie nawet nie tknal takiej pracy za nizsze pieniadze niz 5 zl. Poza tym, mysle, ze nie kazdy posiada dostep do spawarki, choc oczywiscie moge sie mylic (moze tylko ja nie mam spawarki). A poza tym te srubki sie wkreca raz na stale i nie wydaje mi sie, zeby zamkniety otwor byl narazony na korozje.
Wyobraż sobie, że ja też nie mam spawarki w domu

To juz jest nas dwóch
Pospawać ci to moze kazdy za tzw "browarka"
Czy raz na stałe?? to po co są wogóle inserty?? Np. jedziesz za granice i pokujesz 2-3 deski to jednak odkrecasz te strapy zeby ci mniej miejsca zajeły

. A ludzi wyjeżdżajacych do ciepłego jest sporo.
Czy pomimo wkrecenia sruby to jest zamknięty otwór?? Jak dasz takiego inserta i do tego jeszcze zwykłą śrube to pewnie po 3-4 miesącach będzie on zamknięty ale przez rdze
Nie odbierz tego źle. Nie czepiem się, ale to tak dla wiadomości, też Twojej. Skoro interesujesz się tematem i szukałeś czegoś takiego to wnioskuje, że w planach masz zrobienie sobie deski. Więc lepiej zrób to inaczej, lepiej. Taka moja rada.
SZeryf na posterunku lewe interesy ma na oku
Nie sądzę też. że kolega chciał zarobić na tym bo kasa tego z taka, że mi by się nawet dupy do sklepu nie chciało ruszyć po taki biznes
Pozdrówki