szukałem Onzo na ebayu.co.uk nie znalazłem....możliwe ze oryginalna aukcja już się zakończyła a u niego dalej jest.... tak ja z paroma innymi kajtami... żaden z latawców nie jest jego własnością i jest wystawiony bez wiedzy i zgody właścicieli.... wiec uważajcie...!!! orginał: http://www.ebay.co.uk/...
Za wszelkie hejterskie komentarze pod artykułami o kitesurfingu, zawodnikach , zawodach a nawet spotach ( nawet te ponad 2 letnie ) Biorę je na siebie i PRZEPRASZAM - JA debil, oszołołom i prostak
BTW. Plywam na roznych spotach w PL. Albo ja za malo zwracam uwagi, albo jestem slepy, ale :arrow: przez ostatnie 3-4-5 lat nie widzialem, zeby w szkolkach kursanci cwiczyli na praktyce: a) odpalanie zrywki przy wietrze 25+kts b) skladanie tratwy na glebokosci powyzej 2m. :doh: a)- nie wiedziałem p...
Głosujesz do 10 lutego 23:59 poprzez postawienie piwka pod Twoim faworytem (ikonka kciuka w prawym górnym rogu okna postu): Ambasador od zaraz! Posty: 5 • Strona 1 z 1 Cz maja 02, 2013 22:55 Elo, Z uwagi na sezonowa przeprowadzkę na Hel i dużo wolnego czasu chętnie zostanę ambasadorem. Jestem młody...
Następca Vectora ktory ma jeszcze lepiej wstawać. Ostatnio dużo widziałem jak zachowuje się Vector kolegi, on praktycznie wstawał odrazu, bez problemów. Radar ma wstawać jeszcze szybciej :shock: To prakrtcznie kite nie zdąży upaść a już wstanie Mnie bardzie interesują opinie Velocity i Contra w tyc...
Cześć Jestem posiadaczem Bandytów serii 3,5,6 i 7 a ostatnio miałem okazję popływać trochę na 8 :) O wadach i zaletach nie będę się rozpisywał. Dodam tylko, że jestem zadowolony z każdego z nich, chociaż 3ka wypada zdecydowanie najsłabiej. Na 4 nie pływałem. Zgadzam się 100% z opinią, że od 5 wersji...
UWAGA! od 9.12.2014 na forum "oferty biur podróży" zaczyna obowiązywać bezwzględny obowiązek stosowania szablonu w tytułach postów: dd.mm.rrrr - Miejsce - Ilość dni - Organizator - Cena dd.mm.rrrr to data wyjazdu w formacie dzień/miesiąc/rok czyli tytuły muszą teraz wyglądać tak: 10.12.201...
Boa Vista – Jedna z archipelagu dziesięciu wysp na środku Atlantyku, blisko równika, 600 km na zachód od wybrzeży Senegalu, klimat zwrotnikowy. Od kliku lat bardzo mnie to miejsce interesowało. Powodów kilka, przede wszystkim gorący wiatr „harmattan” wiejący tu z Sahary od końca października do poło...
Miałem już zabukowaną Tajlandię na ferie. Jednak analiza archiwum windguru i Google Earth spowodowała zmianę celu wyjazdu na ferie 2015. Statystyki wiatrowe były mocno pozytywne - szczególnie dla foila. Problem okazało się odnalezienie dobrej wyspy nadającej się do jazdy i nauki wodolotowania.Wybrał...