Znalezione wyniki: 261

Powrót

autor: siekier
23 wrz 2013, 20:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Deska wave / surfingowa - relacja z budowy

Prolog. Potrzeba posiadania deski wave powstała jako naturalna kolejność ewolucji. Pierwsze sesje na morzu, ale na twin-tipach, łapanie małych fal, ogólna zajawka. Pierwsze pływanie na zatoce na pożyczonej tego typu desce. Ciekawość jak by to było na morzu z własną dechą. Postanowiłem więc samemu w...
autor: margin
24 wrz 2013, 09:09
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Czy jesteś za usunięciem anonimowości na KF?

Ziomek, nie ma co tracić czasu. Ten koleś ma swoje tezy i nie zrozumie.
Ktoś może mieć zerowy staż i być rozsądny, ale może też ujadać jak chce. Niech robi to na swoim podwórku.
autor: przemass
25 wrz 2013, 05:33
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kursy IKO na papierze a rzeczywistosc na spotach

Szkolenie na efekt jest prawdopodobnie najlepszym sposobem wyszkolenia dobrego instruktora. Po prostu nie ma bardziej motywującej metody wynagradzania, w związku z czym nie ma również bardziej efektywnej metody motywowania do pracy. Nie można tu mówić o złych zarobkach - w przypadku lekcji grupowych...
autor: Fasolix
26 wrz 2013, 23:12
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: moja opinia na temat WAKE.PL

Witam wszystkich!!! Skoro mowa o Wake.pl postanowiłem dorzucić swoje parę słów na ten temat. Z racji tego, że na kilku spotach spotkały mnie niespodzianki podczas samotnej nauki. Włącznie z wielogodzinnymi dryfami i długimi podróżami wkoło spotu(masakra), doprowadzając moją gorszą połowę niejednokro...
autor: rolnik
27 wrz 2013, 07:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: moja opinia na temat WAKE.PL

Wiecej takich pozytywnych wpisow na forum i bedzie dobrze :thumb:
autor: onzo
27 wrz 2013, 15:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wypadek w Chałupach - koloś uderzył w pomost

zaq chyba tak. Skoro kolega wypisany ze szpitala proponuję zamknąć ten wątek bo 20 stron to stanowczo za dużo.

Proponuję hasło "Smoleńsk q...wa!" zastąpić nowym:

"AAAle FlagOut....!"
autor: jacekdaktera
29 wrz 2013, 23:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Kontynuacja wątku o Anonimowości

Temat moim zdaniem bardzo ciekawy i mądry. Gratulacje za jego wybór. Jak widać po przedstawionych odpowiedziach, każdy z uczestników dyskusji oczekuje od KF czegoś innego. Oczekiwania nasze zmieniają się w zależności od kontekstu pytania, osoby je zadającej, zainteresowania, kwalifikacji zawodowych,...
autor: jacamakajta
01 paź 2013, 12:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Gdzie ten wiatr się pytam. Ostatnio ktoś pływał może pomimo niekorzystnych prognoz pogodowych? Może jak zacznie w końcu wchodzić południe to będzie można coś popływać ;) Wykorzystaj flautę i popracuj nad szykiem zdania albo po prostu nie pisz jak nie umisz :P Ziomka w liczbie postów i tak nie dogon...
autor: jacamakajta
04 paź 2013, 12:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: 62 Błękitna Wstęga Zatoki Gdańskiej 2013

BraCuru pisze:Będziemy płynąć trasą Gdynia-Sopot-Brzeźno-Sopot-Gdynia. Kibice mile widziani na brzegu i wodzie :wink:

W Brzeźnie komitet powitalny od Janka masz jak w banku :mrgreen:
autor: Adam S
10 paź 2013, 18:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: 62 Błękitna Wstęga Zatoki Gdańskiej 2013

No niestety - zamiast wygrać, popłynąłem spytać Maksa i Błaszka, co wyprawiają. Próbując ich złapać, zrobiłem 4 rufy i ładny zygzak. Niestety po prawie 1,5h jazdy pełnym gwizdkiem, jakość rozumowania spada.
Chyba nie byłem emocjonalnie gotowy na wygranie tych regat.
autor: peg
12 paź 2013, 05:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: używanie lisza

Większa połowa... :)
autor: Kubs0n
13 paź 2013, 19:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

To moze jakas wspolna rekonstrukcja zdarzen na parkingu ? Mozliwe ze to wcale nie byl kitesurfer. Przy okazji można by poruszyć temat śmieci pozostawianych na spotach :mrgreen: ludzie sprzątajcie po sobie !!! Jedną z dewiz IKO jest powiedzenie "Zostaw plażę czystszą niż ją zastałeś" Warto...
autor: TrueKejner
21 paź 2013, 18:59
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Victor Borsuk - PAKIET FILMÓW 2012/2013

Victor pisze: najlepsza część to ta, że według tabelki w 18 minucie wygrałem pojedynczą eliminacje Pucharu Świata na Coche :D Świetne zawody:)

rzeczywiście to najlepsza część tego filmu... :twisted: :doh:

jest i Spiess!
phpBB [video]
autor: BraCuru
10 lis 2013, 14:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: KTA Tajlandia 2011 oraz wyjazd family 2013

daga pisze:Uwielbiam Tajlandie i z checia bym tam wrocila, nawet nie dla wiatru ale dla wszystkiego innego.

W takim razie coś specjalnego dla Ciebie:
phpBB [video]
autor: przemass
13 lis 2013, 18:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Brazylia - Cumbuco - Tragiczna wiadomość

No za taką chwilę wieczornej radości mógłbyś być w Europie potraktowany dużo gorzej przez policję, chyba przyznasz ;) Cudzoziemcy wciąż ( jeszcze...) traktowani są ze sporą wyrozumiałością, tu problem był lokalny, i nam, jako gringo niezbyt wypada tego dociekać. Powtarzam - hipotez jest kilka, nie t...