Znalezione wyniki: 157

Powrót

autor: Zuza
11 cze 2014, 11:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pierwszy polski Cabrinha Girls Weekend 31.05-01.06!

A tutaj filmik z pierwszej edycji Cabrinha Girls Weekend :) http://www.youtube.com/watch?v=hMP4h10F1_s jeszcze raz dziękuję wszystkim osobom oraz firmom pomagającym w organizacji, świetnym dziewczynom biorącym udział i już teraz zapraszam na kolejną edycję która odbędzie się na początku wrzesnia ;) ...
autor: nfsp
07 lip 2014, 14:07
Skocz do forum
Skocz do tematu

Wszystko jest możliwe! niepełnosprawni na kajta.

To: http://vimeo.com/99275577 ... wydarzyło się na Fuercie... ale wierzymy, że podobna magia zadziała i u nas w Polsce! Niesforna Fundacja Surferskiej Pomocy zachęca i zaprasza do kontaktu osoby, które z powodu choroby lub niepełnosprawności nie mogą doświadczać tych wszystkich pięknych emocji, któr...
autor: mleczny
13 lip 2014, 23:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

FKC Łeba - video zajawka

Takie klimaciki można było zobaczyć w ostatni weekend na łebskiej plaży :)
phpBB [video]
autor: Ziomek.
16 lip 2014, 09:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Rysiek, relacje z wyjazdów [2013/2014]

.. wieczorna bryza była już tylko dla mnie bo wszyscy poszli na mecz. Śmiganie nocą jest ciekawym doświadczeniem, ponieważ nic nie widzisz. Ryszard, niezła fota :thumb: mijaliśmy Cię wtedy spływem sporą ekipą , jak wszyscy poszli na mecz, ale mogłeś nas nie widzieć, bo pływałeś w nocy , myśmy Cię w...
autor: onzo
06 sie 2014, 13:51
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Swarzewo wyciek ścieku

Tak się zastanawiam właśnie jak to jest, że goni się kitesurferów z różnych miejsc i nakłada kary finansowe w tej sprawie, a kwestia wypuszczania g... do wody jest (przynajmniej wg oczyszczalni) oficjalnie zaakceptowana, dopuszczona i nie wymaga nawet poinformowania. Pamiętajmy zatem - jadąc na waka...
autor: Rafiii
15 sie 2014, 11:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Dla tych co lubią pływać z muzyką :)

H2O teraz zmieniło nazwę na X-1 Audio ( http://www.x-1.com/our_evolution.php) i są już dostępne w Polsce: Najlepszy Sklep Na Półwyspie , Kemping Chałupy 3 Aloha Kiteboarding , ul. Sztormowa 3, Rewa Surf Capital, ul. Starowiejska/ wejście na plaże Chałupy 2, Władysławowo https://www.facebook.com/x1po...
autor: BraCuru
19 sie 2014, 20:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: MŚ Formuła Kite 2014 Turcja

Wiem Bra.. ,że dzięki tobie na naszych ME informacja będzie ok Coś tam popiszę :wink: Tymczasem najbardziej aktualne rankingi od Markusa: 1. Steph 7pkt 2. Elena 10 3. Erika 10.7 4. Aga 14 1. Florian 5pkt. 1. Riccardo 5 3. Olly 7 4.Allejandro 11 5. Błaszko 13 - 4 tygodnie temu wyszedł ze szpitala po...
autor: jedi1
04 wrz 2014, 10:32
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NEW SCHOOL VS. OLD SCHOOL (na zawodach)

Inny przykład, ostatnio kumpel tłumaczył mi różnice miedzy backmobem i lowmobem bo dla mnie to ten sam trick. Różnica jest tylko w wysokości na jakiej sie go robi z tego co zrozumiałem. I tu pytanie po co nadawać temu dodatkowe nazwy ? W snowboardzie back 54 jest ciągle tym samym trickiem niezależn...
autor: Michu.
04 wrz 2014, 12:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NEW SCHOOL VS. OLD SCHOOL (na zawodach)

Sam aktualnie nie rozróżniam wszystkich tricków na Pekrze mimo że oglądam regularnie :) Myślę że old school nie ma opcji się przebić zrobią z tego dodatek miły dla oka widzów. Aby New School był apetyczny dla widza wystarczy władować takie pieniądze jak w surfing. Polecam obejrzeć stronę i jak nagry...
autor: Crazy Horse
05 wrz 2014, 15:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Marek Rowiński Junior nowym MP

Jak tylko nowy Mistrz znajdzie czas i dotrze do mnie na Małe to wyszykujemy małą niespodziankę...
Nie chciałem się rozpisywać z dużo, bo duma nas w Cabrinha rozpiera.

YEEEAAAAHHHHH ! ! ! !!
autor: śnieży
05 wrz 2014, 20:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Marek Rowiński Junior nowym MP

Wszyscy poszli oldschool oglądać...

Gratulacje :thumb:
03 paź 2014, 17:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: trik czelendż & NFSP

BraCuru – w podziękowaniu za stare posty, dzięki którym nauczyłem się ostrzyć wtedy kiedy nie było mnie stać na lekcje. Serdecznie zapraszam każdego niewymienionego tutaj, komu podoba się ten pomysł do dołączenia do zabawy. Mam nadzieję, że będzie kupa śmiechu dla nas , a także dla osób potrzebując...
autor: mary.dk
24 lis 2014, 15:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Marek Rowiński - KONIEC SEZONU - video

Film jak to filmy od mlecznego - najwyzsza liga :thumb:
Marek jak to Marek - najwyzsza liga :thumb:
ale w koncu pojawila sie w polskim filmie zajebista muza :clap:
Wypas !!!

Pozdro...
24 lis 2014, 16:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Marek Rowiński - KONIEC SEZONU - video

Gratuluję Markowi i Mlecznemu współpracy i dziękuję ich sponsorom za wsparcie Juniora.
Dziękuję Wam za te chwile wzruszenia przy muzyce na jakiej się wychowałem.
ten film to dla mnie absolutna perełka- niespodzianka.
Jestem przeszczęśliwy i brak mi słów...
autor: minon1
30 lis 2014, 20:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Porównanie kite do marki samochodu

OZONE Edge - delikatny jak kobieta, a ciągnie lepiej jak Sasha Grey :P