Znalezione wyniki: 157

Powrót

autor: BraCuru
25 sty 2015, 20:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Niezwykłe Malediwy [styczeń 2015]

Miałem już zabukowaną Tajlandię na ferie. Jednak analiza archiwum windguru i Google Earth spowodowała zmianę celu wyjazdu na ferie 2015. Statystyki wiatrowe były mocno pozytywne - szczególnie dla foila. Problem okazało się odnalezienie dobrej wyspy nadającej się do jazdy i nauki wodolotowania.Wybrał...
autor: zaq
18 kwie 2015, 11:25
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kitesurfing Egipt, czy to bezpieczne miejsce?

Kontrole na drogach, wojsko czy zasieki... a czy to nowość na drogach Egiptu? Raczej nie. To zawsze było państwo policyjne. Północ czy Kair nigdy nie porównam do miejscowości turystycznych. Natomiast odniosłem się do takich "pogłosek". Skoro człowiek "pyta" to odpowiadam, w żadny...
22 kwie 2015, 09:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Amatorski puchar Polski dla twintipów!

Można można by zrobić "losowanie" PRO do drużyn amatorów?? Wtedy drużyna np. 5 amatorów którzy przyjechali się sprawdzić dobierają sobie/losuje się im jakiegoś zawodnika który by z nimi był w drużynie :) Myślę, że prosi chcący pobawić się z nami z automatu zadeklarują wsparcie ulubionego ...
23 kwie 2015, 08:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Amatorski puchar Polski dla twintipów!

Obiecane przepisy na 2015 w końcu opublikowane! Tutaj macie cały pakiet: http://pskite.pl/index.php/zawody/przep ... -2015.html W FAQ postaram się wyjaśnić jak je ugryźć. W związku z tym, że idea cyklu pojawiła się na last minut komisja sportowa nie była w stanie przerobić mądrze przepisów zawodów a...
27 kwie 2015, 14:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Karta Kiteboardera 2015 - pierwsze njusy. Debiut już na majówkę!

Dostałem zaproszenie na oficjalne odpalenie Karty Kiteboardera PZKite. Prezentacja, spotkanie odbędzie się już w ten czwartek 30 kwietnia w Tawernie na Chałupy 3 o godzinie 1900. Niestety nie będzie mnie a bardzo chciałbym wziąć udział w tym, jestem przekonany, istotnym spotkaniu. Spodziewam się tam...
autor: Ziomek.
13 maja 2015, 22:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: MICHAŁ RUSZUK POLISH KITERACER FP

mlodziak pisze:
Po czterech wyścigach regulaminowa przerwa - nieco wydłużona. Wiatr, gdy tylko zeszliśmy z wody 'zdechł' i musieliśmy czekać aż znowu się rozwieje. Czekaliśmy około trzech godzin..

..podczas których na wodzie rywalizowali Freestylowcy na latawcach 9 - 11m2 :wink:

peace
19 maja 2015, 17:15
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Prognoza na 1.08.2015 - ilu z nas będzie miało deskę rac

A ja jestem zachwycony tym co się dzieje w tym sporcie i nie odważyłbym się przewidywać co za lat 5 będę uprawiał i na jakiej desce będę lub nie będę pływał. Rozwój kitesurfingu jest oparty na niespodziankach. 10 lat temu nikt nie odważał się pływać wave. Co teraz mamy w krajach gdzie są fale? Twin...
autor: yanosik
20 maja 2015, 14:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Prognoza na 1.08.2015 - ilu z nas będzie miało deskę race

Ziomek - miło przeczytać Twój pierwszy od dawna post w "nie twoim temacie", bez zbędnego sarkazmu i złośliwości :clap: Co do foila, to jednak nie byłbym takim optymistą jak BraCuru. Myślę, że będzie większe zainteresowanie wkrótce po obniżeniu cen zestawów, ale równie szybko lwia część spr...
autor: Ziomek.
22 maja 2015, 21:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NEW SU-2 DESIGN

TrueKejner pisze:
Wiktorek pisze:Moja z tego rocznika jeszcze się trzyma ... jak to złamać?

hmm...
8)

hm, hmm..

może NA WODZIE?

peace
autor: zaq
08 cze 2015, 17:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Ford Kite Cup 2015 Rewa - video ;)

Szybka relacja z Ford Kite Cup 2015 w Rewie. Enjoy!

phpBB [video]

ps. 6h od powrotu do Wawy z Rewy 8) :D
autor: Travel On Board
15 lip 2015, 08:02
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: WIETRZNY ŁOWCA - to jest i będzie darmowe!

Poradnik o tym jak skończyć z wiatrową obstrukcją …czyli noł hał niezbędne do obsługi Wietrznego Łowcy… Obywatele Surferzy i Surferki! Rozgłośnia Wietrzny Łowca nadaje komunikat prasowy nr 1! Po wejściu na stronę http://www.Blade-Kites.pl oglądamy sobie fajne intro, potem oczywiście zapoznajemy się ...
20 lip 2015, 12:47
Skocz do forum
Skocz do tematu

Sukcesy Polaków na mistrzostwach świata Formuły IKA

W końcu udalo się Polakowi sięgnąć pudła w najważniejszej imprezie roku. Brawo Błaszko :clap: Gratuluję brązu! Walka była niewiarygodnie zacięta a emocje na wodzie i brzegu chyba przekroczyły spotykane do tej pory poziomy. Maks 6. Niebrzydki vicemistrz świata w mastersach. Tomcio młody 4 w kategorii...
autor: jacamakajta
27 sie 2015, 12:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ruben Len10

Współczuję i trzymam kciuki, ale cała ta akcja trochę jest moim zdaniem niesmaczna. Rozumiem że kiciarze starają się być cool, trendy i wsadzać swoje twarze wszędzie gdzie tylko można zarobić hajs żeby mieć na ciągłe podróże, treningi i zawody. Rozumiem i z chęcią dorzuciłbym kilka groszy jeśli był...