Znalezione wyniki: 157

Powrót

autor: Krzysztof-L
13 paź 2015, 01:31
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Planowany ban w Niemczech

Hmmm, nasuwa się pytanie czy nie należałoby przeanalizować dotychczasowej strategii promowania kitesurfingu. Efekt jest taki, że jesteśmy odbierani jako pozbawiona instynktu samozachowawczego zgraja oszołomów z latającymi parawanami, która nie szanuje środowiska, straszy ptactwo, ignoruje przepisy i...
autor: mary.dk
29 sty 2016, 18:41
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Egipt

zaaaak pisze: ja już swoją żonę pogoniłem... :wink:

Jakby Twoja stara widziala co tu wypisujesz
to bys dostal barem po lbie i tyle bys mial z plywania :lol:

Pozdro...
29 lut 2016, 21:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kontuzje w kitesurfingu - pomoc przy pracy mgr, ankieta

Naklejek dzielny pacjent dostaje od moich corek tyle ze juz nie mam na nie parcia ;-) W kitesurfingu roznica miedzy instruktorem a zaawansowanym riderem jest olbrzymia, wiekszosc instruktorow to poczatkujacy kitesurferzy, nie wszyscy oczywiscie, ale zdecydowana wiekszosc ! Stad moje zdziwienie ;-) c...
autor: ciechan
18 mar 2016, 23:33
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: HISTORIA SPROWADZENIA KITESURFINGU do Polski- zebranie archiwalnych informacji do pracy mgr

Fly to Red Bull King of the Air Poland 2004

phpBB [video]

Fly to Red Bull King of the Air Poland 2005

phpBB [video]
autor: RedSeaZone
22 mar 2016, 00:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

Zawody IKA World Kitesurfing Championships w El Gounie

Hej Poniżej kilka fotek z pierwszego dnia zawodów nowego Pucharu Świata wspieranego przez IKA w El Gounie / Egipt https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/12473693_10154032193498118_8153144627817007159_o.jpg https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/s2048x2048/120456...
autor: Richie
22 mar 2016, 10:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Michał RICHIE Stefański - kite, adventures, photos and videos ;)

Dojeżdżamy powoli do końca tego zaskakująco dobrego sezonu, nie tylko pod względem wiatru, którego na początku wyprawy nie było za dużo ale przede wszystkim pod względem doświadczeń i ludzi jakich poznajemy z dnia na dzień . Miejsca jakie zobaczyliśmy, w sumie dzięki temu, że nie wiało non stop, na ...
autor: MikeBanati
22 mar 2016, 23:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Przywitanie

No właśnie - jak w temacie, kulturalnie i w dobrym guście jest się przywitać kiedy wbijasz na forum :thumbsup: tym bardziej jak jesteś nowy i zaczynasz forumowe serfowanie. Ja dopiero się zarejestrowałem więc witam wszystkich, proszę o wyrozumiałość na przyszłość jeśli będę zadawał kolejne pytania ...
autor: Crazy Horse
01 kwie 2016, 15:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Hel Loop Contest

No to ja bym może się sprawdził z tą całą nową gwardią młodych wilków, jeśli tylko nic nie skoliduje z terminem :twisted: :twisted: :twisted:
12 kwie 2016, 18:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Hel Loop Contest

Smokie pisze:
andrek pisze:dajesz swoją grafę :idea:

to nie są tanie rzeczy ;)

Zrob to w imie lepszego jutra ;-)

Pozdro...
autor: Maciek kitejunkiesPL
29 maja 2016, 09:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: WOO kto najlepszy w Polsce 2016?

Hej!

Od 15 będę z WOO w rewie. Bedzie mozna pogadać, przetestować i zmierzyć swoje skoki.

Szukajcie flagi WOO
H5
autor: karolinawinkowska
01 cze 2016, 18:33
Skocz do forum
Skocz do tematu

Wygraj deskę Slingshot Kiteboarding !!!

Dziewczyny, w tym pudełku znajduję się przesyłka-niespodzianka od firmy Slingshot Kite !!! Będzie to nagroda dla losowo wybranej dziewczyny która weźmie udział w naszym festiwalu THE QUEEN OF HEL - Kobiecy Festiwal Kitesurfingu - KITECREW.PL !!! Tak więc zpisujcie się na festiwal tutaj: http://goo.g...
autor: Brutus
29 sie 2016, 11:28
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: rekord Guinessa Hell

12-tu splątanych , 16 zgubionych desek i 19 pompek, 4 skradzione latawce, 8 rescue w tym 7 już na brzegu , 1-na ciąża i 22-ie sprzedane wełniane czapki.
autor: BraCuru
09 wrz 2016, 21:52
Skocz do forum
Skocz do tematu

Finlandia TURKU - archipelag, sauna i Muminki

Zapraszam do fotorelacji z odkrywania Archipelagu Turku w Finlandii. Pomysł wyjazdu i jego realizacja to mieszanka improwizacji, spotkania nietuzinkowych osobowości, odrobiny szaleństwa oraz dużej dawki poznania nieznanego. Zaczęło się to tak. W styczniu znalazłem się na dwutygodniowym zastępstwie n...
autor: apek
10 wrz 2016, 23:55
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Sprostowanie dotyczące zaginionego na zatoce kitesurfera

Natomiast czekam na "ustosunkowanie się" Ziomka, który tak ochoczo komentował na Gazeta.pl ;) - tak się składa że akurat udało mi się przeczytać tamtą żałosną dyskusję... Jak zobaczyłem na FB zdjęcie jak król zatoki pozował do TVN24 na tle najlepszego jego zdaniem latawca i deski do wszys...