Powitanie Janka

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post08 mar 2012, 18:17

Nom, wpadniemy ;) Moze zrobimy dzienniakrze sie w naszym tlumie pogubia :lol:

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 18:41

wy to chyba nie umiecie czytac ze zrozumieniem, albo parcie na szklo przyslonilo wam mozliwosci pojmowania.sam zainteresowany wam zasugerowal ze chce sie wykurowac, zapewne przywitac z rodzina po tych ciezkich godzinach, ktore przezyl na morzu. a nie dosc ze dziennikarze mu na to nie pozwalaja to jeszcze was tam trzeba.
chcecie szopke robic czy co? jesli tak to nie zapomnijcie zabrac krzyza z warszawy, albo zatrudnijcie tego czlowieka:
http://www.youtube.com/watch?v=uvYxXBMqEOM
bedzie przynajmniej smiesznie.

Awatar użytkownika
razor

Post08 mar 2012, 18:48

no i szkoda ze na tych kolosach nie bedzie nic z morza czerwonego.
wedlug mnie, im bardziej sie zwleka ze 'sprostowaniem' tego co wymyslili dziennikarze, tym gorzej, bo domyslow i duzych rekinow robi sie tylko co raz wiecej.

jesli Egipt kazal Jankowi oposcic kraj jak najszybciej to przeciez nie na wiosne, tylko na zawsze.

gregorg
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 22:12

march_in pisze:wy to chyba nie umiecie czytac ze zrozumieniem, albo parcie na szklo przyslonilo wam mozliwosci pojmowania.sam zainteresowany wam zasugerowal ze chce sie wykurowac, zapewne przywitac z rodzina po tych ciezkich godzinach, ktore przezyl na morzu. a nie dosc ze dziennikarze mu na to nie pozwalaja to jeszcze was tam trzeba.
chcecie szopke robic czy co? jesli tak to nie zapomnijcie zabrac krzyza z warszawy, albo zatrudnijcie tego czlowieka:
http://www.youtube.com/watch?v=uvYxXBMqEOM
bedzie przynajmniej smiesznie.

Kolego napisz jasno o co ci chodzi ? Rozumiem że nie powiesz Jankowi tego prosto w oczy. Wal tu ... Odwagi

G3

Post08 mar 2012, 22:40

kufa przecie napisał jasno
jak sie medium skupia na rekinach zamiast na istocie wyprawy to po co sie do nich pchać
może chodźmy sobie do offtopa pogadać o aspekcie medialnym tego co zaszło, czy też ban?
bo stół w tvn dalej upi...lony.

gregorg
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 22:44

G3 pisze:kufa przecie napisał jasno
jak sie medium skupia na rekinach zamiast na istocie wyprawy to po co sie do nich pchać
może chodźmy sobie do offtopa pogadać o aspekcie medialnym tego co zaszło, czy też ban?
bo stół w tvn dalej upi...lony.

Kufa o co kaman :D

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 22:51

nie napisalem niczego czego bym nie powiedzial komukolwiek prosto w oczy.mam przynajniej taka nadzieje ze udalo mi sie zachowac choc odrobine oglady i nikogo nie urazic.
w kazdym razie nie wiem o co pytasz. jesli chodzi ci o cytowana wypowiedz to noze tak wskaze ci jeszcze raz sciezke
1. przeczytaj post janka
2. potem przeczytaj 2 nastepne posty
3. przeczytaj jeszcze raz moj(cytowany) post
nie wiem czy tu trzeba jakis podpowiedzi jeszcze.

gregorg
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 22:56

march_in pisze:wezcie dajcie sobie siana z tym komitetem. mozna wnioskowac, ze gosc ma zakaz wjazdu do egiptu i arabii za swoja partyzantke. nie jestem specjalista od prawa, ale nie zdziwilbym sie jakby jakis inny komitet tez na niego czekal.

Chodzi mi o ten cytat i całą antypatię . Pisz co ci leży na sercu ... Dlaczego koledzy Janka mają dać sobie spokój ...

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 23:35

gregorg pisze:
march_in pisze:wezcie dajcie sobie siana z tym komitetem. mozna wnioskowac, ze gosc ma zakaz wjazdu do egiptu i arabii za swoja partyzantke. nie jestem specjalista od prawa, ale nie zdziwilbym sie jakby jakis inny komitet tez na niego czekal.

Chodzi mi o ten cytat i całą antypatię . Pisz co ci leży na sercu ... Dlaczego koledzy Janka mają dać sobie spokój ...

nie mam antypatii. nawet nie wiesz jak sie cieszylem jak go znalezli zywego.tak jak i wszyscy z pewnoscia. uwazam tylko ze jest sporo do przemyslenia.
taka wycieczka grupowa moze dac mediom kolejna okazje do nakrecenia rownie ciekawego materialu co "polska szarza".
w kazdym razie kazdy sobie zrobi jak uwaza.dla mnie sam janek tutaj jasno sie wyrazil co o takiej grupie mysli.

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post09 mar 2012, 07:50

Porownanie przywitania Janka przez przyjaciol i znajomych na lotnisku z akcja krzyzowa w stolicy jest wg mnie przejawem skrajnego debilizmu... :doh: :doh: :doh:
Media zrobia swoje niezaleznie od ilosci osob.

Awatar użytkownika
Gezzi
Deska: NOBILE
Latawiec: OZONE

Post09 mar 2012, 09:23

A co Janek miał powiedzieć "czekam na was wszystkich przybywajcie". Na pewno mu było mu miło jak na lotnisku zobaczył swoją kiterską brać !!!
Ostatnio zmieniony 09 mar 2012, 09:54 przez Gezzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post09 mar 2012, 09:43

unhooked pisze:Porownanie przywitania Janka przez przyjaciol i znajomych na lotnisku z akcja krzyzowa w stolicy jest wg mnie przejawem skrajnego debilizmu... :doh: :doh: :doh:

moze mnie troszke ponioslo, wybacz moja zawila logike, ale tez nie widzialem/widze powodu do takiego hej-ho wymachiwania deskami. Janek przezyl, taki news z radoscia do mnie trafil, swoja droga powinien puscic lotka we wczorajszej kumulacji. Takie machanie deska mialo dla mnie wydzwiek medialny, bo pomachac jankowi ci ktorzy z nim plywaja zdarza, na cale szczescie, jeszcze nie raz na spocie, chyba ze chca/chcieli machac komu innemu.

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post09 mar 2012, 09:48

march_in pisze:
unhooked pisze:Porownanie przywitania Janka przez przyjaciol i znajomych na lotnisku z akcja krzyzowa w stolicy jest wg mnie przejawem skrajnego debilizmu... :doh: :doh: :doh:

moze mnie troszke ponioslo, wybacz moja zawila logike, ale tez nie widzialem/widze powodu do takiego hej-ho wymachiwania deskami. Janek przezyl, taki news z radoscia do mnie trafil, swoja droga powinien puscic lotka we wczorajszej kumulacji. Takie machanie deska mialo dla mnie wydzwiek medialny, bo pomachac jankowi ci ktorzy z nim plywaja zdarza, na cale szczescie, jeszcze nie raz na spocie, chyba ze chca/chcieli machac komu innemu.

:thumb: Mam nadzieje, ze to machanie deskami przez przyjaciol, to byla metafora... I nikt nie machal w Rebiechowie ani odpalal latawcow :lol:

Wróć do „Forum Główne”