march_in pisze:wy to chyba nie umiecie czytac ze zrozumieniem, albo parcie na szklo przyslonilo wam mozliwosci pojmowania.sam zainteresowany wam zasugerowal ze chce sie wykurowac, zapewne przywitac z rodzina po tych ciezkich godzinach, ktore przezyl na morzu. a nie dosc ze dziennikarze mu na to nie pozwalaja to jeszcze was tam trzeba.
chcecie szopke robic czy co? jesli tak to nie zapomnijcie zabrac krzyza z warszawy, albo zatrudnijcie tego czlowieka:
http://www.youtube.com/watch?v=uvYxXBMqEOM
bedzie przynajmniej smiesznie.
G3 pisze:kufa przecie napisał jasno
jak sie medium skupia na rekinach zamiast na istocie wyprawy to po co sie do nich pchać
może chodźmy sobie do offtopa pogadać o aspekcie medialnym tego co zaszło, czy też ban?
bo stół w tvn dalej upi...lony.
march_in pisze:wezcie dajcie sobie siana z tym komitetem. mozna wnioskowac, ze gosc ma zakaz wjazdu do egiptu i arabii za swoja partyzantke. nie jestem specjalista od prawa, ale nie zdziwilbym sie jakby jakis inny komitet tez na niego czekal.
gregorg pisze:march_in pisze:wezcie dajcie sobie siana z tym komitetem. mozna wnioskowac, ze gosc ma zakaz wjazdu do egiptu i arabii za swoja partyzantke. nie jestem specjalista od prawa, ale nie zdziwilbym sie jakby jakis inny komitet tez na niego czekal.
Chodzi mi o ten cytat i całą antypatię . Pisz co ci leży na sercu ... Dlaczego koledzy Janka mają dać sobie spokój ...
unhooked pisze:Porownanie przywitania Janka przez przyjaciol i znajomych na lotnisku z akcja krzyzowa w stolicy jest wg mnie przejawem skrajnego debilizmu...![]()
![]()
![]()
Media zrobia swoje niezaleznie od ilosci osob.
march_in pisze:unhooked pisze:Porownanie przywitania Janka przez przyjaciol i znajomych na lotnisku z akcja krzyzowa w stolicy jest wg mnie przejawem skrajnego debilizmu...![]()
![]()
![]()
Media zrobia swoje niezaleznie od ilosci osob.
moze mnie troszke ponioslo, wybacz moja zawila logike, ale tez nie widzialem/widze powodu do takiego hej-ho wymachiwania deskami. Janek przezyl, taki news z radoscia do mnie trafil, swoja droga powinien puscic lotka we wczorajszej kumulacji. Takie machanie deska mialo dla mnie wydzwiek medialny, bo pomachac jankowi ci ktorzy z nim plywaja zdarza, na cale szczescie, jeszcze nie raz na spocie, chyba ze chca/chcieli machac komu innemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości