EURO 2008

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
Gaspar
Deska: Skywalker fishbone (2008)
Latawiec: switchblade (2013)
Kontaktowanie:

Post17 lis 2007, 23:51

DZIEKUJEMY!!!

EBI!!!

EURO 2008!!!!

POLSKA!!!

pozdrawiam!

Gaspar

TIKKO_aloha
Deska: custom 140
Latawiec: Switchblade/nomad
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post18 lis 2007, 11:12

sr** na pilke nożną.... :roll: :roll:

Awatar użytkownika
kubat2
Kontaktowanie:

Post18 lis 2007, 12:50

też nie lubie piłki nożnej...

grzechu
Kontaktowanie:

Post18 lis 2007, 12:56

Gaspar pisze:DZIEKUJEMY!!!

EBI!!!

EURO 2008!!!!

POLSKA!!!

pozdrawiam!

Gaspar

Teraz na EuroSporcie niemieckim leci powtórka naszego meczu.
Po cichu licze ze pokażą gdzieś (moze DSF) mecz Serbii bo zdaje sie że za 5 minut sie zaczyna w Belgradzie.

Macek
Kontaktowanie:

Post19 lis 2007, 23:24

Tu nie chodzi o piłkę nożną, ale o to, że nasi rodacy osiągnęli duuuży sukces, to też was nie obchodzi ? :P

Awatar użytkownika
kubat2
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 08:20

a jak Kuśnierewicz wygrywa, Grabowski, Klepacka, Miarczyński, Jabłoński itd Mało nazwisk?? Jakoś nikt o tym tak nie trąbił...

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post20 lis 2007, 10:01

TIKKO_aloha pisze:sr** na pilke nożną.... :roll: :roll:

to rób to na stadionie a nie na forum

Nie jestem jakimś super fanem piłki ale cieszę się że wygraliśmy

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 13:02

kubat2 pisze:a jak Kuśnierewicz wygrywa, Grabowski, Klepacka, Miarczyński, Jabłoński itd Mało nazwisk?? Jakoś nikt o tym tak nie trąbił...

No przyznasz, że piłka nożna cieszy się większą popularnością, niż sporty wodne. 99% chłopców gra w piłkę i każdego z nich stać na zakup trampek i futbolówki, więc logiczne, że pasja zostanie na zawsze :D
Natomiast na uprawianie żeglarstwa, WS, KS itp. stać tylko nielicznych (może 1%), a poza tym widowiskowość :?: Nie ma porównania!!!
Ot i dlatego "nikt o tym nie trąbił..." :D:D:D
Heeej!!!

GRATULACJE CHŁOPAKI!!! :clap: :clap: :clap:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 13:26

Ja tez fanem nie jestem ale z pewnoscia nie jest to dla mnie rewolucja i nie wiadomo jaka wiadomosc.

W PL zawsze tak jest, ze kto wygrywa ten jest na tpie i ma najwiecej kibicow a czy na gorze czy na dole sportowe legendy pozostaja w sercach tych nielicznych super zagorzalych kibiców.

Jak dla mnie utarte jest, że polska pilka stała i stoi na niskim poziomie, sport narodowy, czy nienarodowy (prawie kazdy kraj moze tak "pisac") ...kogo to obchodzi, skoro poziom niski.

Dopoki nie wygramy kilka razy z konkretnymi zespołami, mecz za meczem (tak, jak np. siatkarki) to jak dla mnie pilka pozostanie rozrywka, widowiskiem dla kibicow bardziej jako forma rozrywki. Dla niektorych zamisat przedstawienia w teatrze, dla innych okazja do napier, jeszcze dla innych bo dostali bilety.

Żebym miał pojsc na mecz z czystej footbolowej zajawki, to na pewno nie na tym poziomie jaki pokazuje jeszcze dzis nasza reprezentacja, ktorej mimo licznych przemian nadal brakuje tego czegos... :?

__kater__
Postawił piwka: 6 razy

Post20 lis 2007, 13:35

musisz zobaczyć mecz Polska Portugalia (2:1) grali nasi tak, że myślałem ze to PlayStation :)

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 14:12

__kater__ pisze:musisz zobaczyć mecz Polska Portugalia (2:1) grali nasi tak, że myślałem ze to PlayStation :)

na pleyaku tez można hujowo grać :idea:

Awatar użytkownika
kubat2
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 15:21

yanosik pisze:
kubat2 pisze:1%), a poza tym widowiskowość :?: Nie ma porównania!!!
[/size][/b]

a co jest widowiskowe w piłce nożnej? Oklepana ze wszystkich stron. No może gdy patrzy się na Barcelone, to się zgadzam, kiedy Ronaldinho puści wodze fantazji, albo R. Carlos itd

polecam Ci zobacz sobie jakikolwiek wyścig 49erów, 16ft, albo windsurfingu przy silniejszym wietrze i nie przekonasz mnie że to nie wygląda efektownie.

poza tym nie ma związku to że każdego stać na trampki, a prawie nikogo na łódkę. Możesz uwielbiać F1 nigdy nawet nie siedząc w samodzie. Tak samo żagle czy WS.

Awatar użytkownika
kubat2
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 15:23

Crazy Horse pisze:Ja tez fanem nie jestem ale z pewnoscia nie jest to dla mnie rewolucja i nie wiadomo jaka wiadomosc.

W PL zawsze tak jest, ze kto wygrywa ten jest na tpie i ma najwiecej kibicow a czy na gorze czy na dole sportowe legendy pozostaja w sercach tych nielicznych super zagorzalych kibiców.

Jak dla mnie utarte jest, że polska pilka stała i stoi na niskim poziomie, sport narodowy, czy nienarodowy (prawie kazdy kraj moze tak "pisac") ...kogo to obchodzi, skoro poziom niski.

Dopoki nie wygramy kilka razy z konkretnymi zespołami, mecz za meczem (tak, jak np. siatkarki) to jak dla mnie pilka pozostanie rozrywka, widowiskiem dla kibicow bardziej jako forma rozrywki. Dla niektorych zamisat przedstawienia w teatrze, dla innych okazja do napier, jeszcze dla innych bo dostali bilety.

Żebym miał pojsc na mecz z czystej footbolowej zajawki, to na pewno nie na tym poziomie jaki pokazuje jeszcze dzis nasza reprezentacja, ktorej mimo licznych przemian nadal brakuje tego czegos... :?

Bardzo dobrze mówisz :idea: :!:

A tak dodam jeszcze. Wiem ze marudze ciągle o tych żaglach. Ale zobacz co osiągnął Karol Jabłoński :idea: a mało kto wie kto to w ogóle jest :!: Znam kilka osób, for dyskusyjnych gdzie uznaje się go za najbardziej niedocenianego sportowca w Polsce

A słyszeliście w mediach o Karolinie Winkowskiej, albo o Ani Grzelińskiej?

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 16:42

kubat2 :
Możesz uwielbiać F1 nigdy nawet nie siedząc w samodzie. Tak samo żagle czy WS.

"Nie mieszajmy dwóch różnych systemów walutowych" ("MIŚ").

Przede wszystkim popularność i widowiskowość danej dyscypliny zależy od możliwości bezpośredniej obserwacji poczynań. Dlatego popularna jest F1, czy piłka nożna, a niepopularny jest WS czy żeglarstwo.
F1, gry zespołowe, lekkoatletyka itp kibice obserwują z prawie bezpośredniej odległości, a WS, czy żagle od kilkuset metrów, do kilkuset kilometrów. Dostępność w uprawianiu w/w też ma tu niebagatelne znaczenie, o ile nie kluczowe.

Nie miej więc pretensji do garbatego, że ma dzieci proste i nie staraj się na siłę uszczęśliwiać ludności sukcesami Winkowskiej, czy Kuśnierewicza, gdy większości ludziom, gdy uprawiasz np. WS, musisz tłumaczyć, że to "taka deska z żaglem". A kitesurfing większość kojarzy ze spadochronami!!!

Więc przestańcie smęcić i płakać, że w mediach nie doceniają sportu, który wy uprawiacie i kochacie, i pozwólcie cieszyć się innym z niewątpliwego sukcesu polskiej reprezentacji i radości, jakiej ten sukces dostarczył przynajmniej 9 milionom Polaków!!!

Awatar użytkownika
Kosek
Deska: 666
Latawiec: North Rebel
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post20 lis 2007, 16:44

dostanie sie do EURO to jest sukces?

k#$@ pierwszy raz w historii?

to porazka i wstyd

gdybysmy wygrali jakis medal to moze by bylo sie z czego sieszyc...

Wróć do „Offtopic”