DZIEKUJEMY!!!
EBI!!!
EURO 2008!!!!
POLSKA!!!
pozdrawiam!
Gaspar
Gaspar pisze:DZIEKUJEMY!!!
EBI!!!
EURO 2008!!!!
POLSKA!!!
pozdrawiam!
Gaspar
kubat2 pisze:a jak Kuśnierewicz wygrywa, Grabowski, Klepacka, Miarczyński, Jabłoński itd Mało nazwisk?? Jakoś nikt o tym tak nie trąbił...
__kater__ pisze:musisz zobaczyć mecz Polska Portugalia (2:1) grali nasi tak, że myślałem ze to PlayStation
yanosik pisze:kubat2 pisze:1%), a poza tym widowiskowośćNie ma porównania!!!
[/size][/b]
Crazy Horse pisze:Ja tez fanem nie jestem ale z pewnoscia nie jest to dla mnie rewolucja i nie wiadomo jaka wiadomosc.
W PL zawsze tak jest, ze kto wygrywa ten jest na tpie i ma najwiecej kibicow a czy na gorze czy na dole sportowe legendy pozostaja w sercach tych nielicznych super zagorzalych kibiców.
Jak dla mnie utarte jest, że polska pilka stała i stoi na niskim poziomie, sport narodowy, czy nienarodowy (prawie kazdy kraj moze tak "pisac") ...kogo to obchodzi, skoro poziom niski.
Dopoki nie wygramy kilka razy z konkretnymi zespołami, mecz za meczem (tak, jak np. siatkarki) to jak dla mnie pilka pozostanie rozrywka, widowiskiem dla kibicow bardziej jako forma rozrywki. Dla niektorych zamisat przedstawienia w teatrze, dla innych okazja do napier, jeszcze dla innych bo dostali bilety.
Żebym miał pojsc na mecz z czystej footbolowej zajawki, to na pewno nie na tym poziomie jaki pokazuje jeszcze dzis nasza reprezentacja, ktorej mimo licznych przemian nadal brakuje tego czegos...
Możesz uwielbiać F1 nigdy nawet nie siedząc w samodzie. Tak samo żagle czy WS.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości