Wrobel82 pisze:, latawiec ktory wybralem poprostu zachecil mnie cena,
bitter pisze:.... by ktoś doświadczony pokusił się o napisanie takiego małego vademecum dla zupełnych laików.
djdaniel pisze:bitter pisze:.... by ktoś doświadczony pokusił się o napisanie takiego małego vademecum dla zupełnych laików.
Kite-Szkoła Kitesurfingu autorstwa Ziomka
fajną alternatywą było by wydanie tej pozycji w formie e-booka, ale z wiadomych powodów jest to raczej niemożliwe![]()
Wrobel82 pisze:
mam wrazenie ze jazdy na sankach tez uczyles sie w szkolce
Ziomek. pisze:Wrobel82 pisze:
mam wrazenie ze jazdy na sankach tez uczyles sie w szkolce
wiesz co, jeśli porównujesz naukę kitesurfingu do nauki jazdy na sankach
to może nie powinieneś zabierać się za kite![]()
nie piszę po to by Cię zniechęcić
ale by UŚWIADOMIĆ
też wielu rzeczy nauczyłem się sam
(PODSTAW KITESURFINGU NIE)
ale np PARALOTNI czy NURKOWANIA (do tych sportów porównałbym zagrożenia wynikające z niewiedzy i braku uniejętnościw kite)
NIE UCZYŁBYM SIĘ SAM![]()
a i każdy który TU się wypowiada TEŻ NA PEWNO MIAŁ DOSTĘP choćby do znajomych lub innych ludzi którzy powiedzieli , pokazali co i jak, doradzili![]()
pozdrawiam
Wrobel82 pisze: Zakladajac ten temat chcialem sie dowiedzie jak sprzet najlepiej odpowiadalby moim oczekiwania a zamiast tego otrzymalem rady dotyczace skorzystania ze szkolki ?!
Wrobel82 pisze:jak juz ogarne tego latawca to zapraszam do mnie na zielona wyspe na male poplywanko :] dziekuje i pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości