Maslak pisze:Jednak na 99% Jastarnia!!! Na Austri siadlo zupelnie a Jastarnia zapowiada sie calkiem Ciekawie a w zasadzie to morze ale mamy nadzieje ze odkreci:) Tak ze wyjazd jutro wieczorem.
szed pisze:Maslak pisze:Jednak na 99% Jastarnia!!! Na Austri siadlo zupelnie a Jastarnia zapowiada sie calkiem Ciekawie a w zasadzie to morze ale mamy nadzieje ze odkreci:) Tak ze wyjazd jutro wieczorem.
..czemu nie jedziecie do Rewy!?? Przy tym kierunku to najlepsze miejsce na Zatoce i do tego znacznie blizej!
szed pisze:w Rewie z noclegami jest spoko! Paulina z aloha ma namiary na fajne kwaterki blisko cypla (zreszta na jej stronie tez sa informacje). Ja spalem zawsze w tym domku na ul. Sztormowej (u Pani Grazyny).. plecam bardzo..
wieloryb pisze:a Ty Adaś nie jedziesz
robinm pisze:Albo wsiadamy w Tanie Linie Kolejowe i całonocny balet z wysiadką w Jastrani
wojar pisze:szukam transportu z Kato nad zatokę albo w okolice. chciałbym wyjechać w śr obojętnie o której byle by po 10 rano
Jakby ktoś jechał z kato i szukał kogoś do składki na wache to niech się odezwie
P.S. co to jest za pociąg??robinm pisze:Albo wsiadamy w Tanie Linie Kolejowe i całonocny balet z wysiadką w Jastrani
jak nikt z samochodem się nie znajdzie to pewnie będę się pakował w pociąg
jakbyście mogli napisać o której i skąd ten pociąg startuje to byłbym wdzięczny
pozdro
los bizonos pisze:..my jedziemy chyba pociegiem w srode o 21 30 z katowic(mam juz dosyc jezdzenia autem na hel)...ale to jeszce zobaczymy(prognozy zmieniają sie z dnia na dzien)
szed pisze:los bizonos pisze:..my jedziemy chyba pociegiem w srode o 21 30 z katowic(mam juz dosyc jezdzenia autem na hel)...ale to jeszce zobaczymy(prognozy zmieniają sie z dnia na dzien)
..hmm.. to ja bym sie tez zastanowil nad taka opcja w sumie.
Tyle, ze trzeba jeszcze potem zajechac z Gdyni nad Zatoke. Pomyslcie nad ta Rewa. Moge sie zorientowac z noclegami na szybko. Mam tam troche kontaktow.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości