SILESIA TEAM - BOŻE CIAŁO

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post16 maja 2008, 10:32

Nio to poki co ta Austrai wyglada chyba najkorzystniej bo na cyplu siadlo!:(W poniedzialek chyba juz cos sie dogadamy mam nadzieje:))

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post18 maja 2008, 16:00

Robota mnie dopadła na północnym-wschodzie i na ten łykend chyba tam zostanę. Tym razem planuję przetestować Zalew Wiślany (drugie podejście), jako alternatywę do 1/2wyspu, trochę bliżej od nas.

http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=14473 - meteo od czwartku wiatr z kierunków N idealne na spot w Kadynach lub Krynicy.
Woda w Zalewie do 17C
Obrazek

l_ukasz

Post18 maja 2008, 19:34

hej,
wczoraj przyjechałem na zatokę, meteo mile zaskoczyło dzisiaj nieźle wiało na średnie kite, i piękna słoneczna pogoda. dla takich dni właśnie warto jeździć na hel. Pływałem w Chałupach na "Uroczysku" ku mojemu zaskoczeniu dobrze się sprawdza na N.
Pływałem w suchaczu ale tylko z bielizna sportową, bez czerepu i rękawiczek, było bardzo komfortowo.

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post18 maja 2008, 20:53

Super miejsce, mały cypel powoduje, że wchodzi nawet N, no może NNW. Pływałem tam cały dzień 3 maja. U nas lampa i burze i woda ciepła na upartego bez pianki można. Dzisiaj popływałem na Dziećkach...
oczywiście bez kita, deski tylko w szortach.

Awatar użytkownika
Maslak

Post19 maja 2008, 10:15

Jednak na 99% Jastarnia!!! Na Austri siadlo zupelnie a Jastarnia zapowiada sie calkiem Ciekawie a w zasadzie to morze ale mamy nadzieje ze odkreci:) Tak ze wyjazd jutro wieczorem.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 10:52

Maslak pisze:Jednak na 99% Jastarnia!!! Na Austri siadlo zupelnie a Jastarnia zapowiada sie calkiem Ciekawie a w zasadzie to morze ale mamy nadzieje ze odkreci:) Tak ze wyjazd jutro wieczorem.

..czemu nie jedziecie do Rewy!?? Przy tym kierunku to najlepsze miejsce na Zatoce i do tego znacznie blizej!

Awatar użytkownika
Maslak

Post19 maja 2008, 10:56

szed pisze:
Maslak pisze:Jednak na 99% Jastarnia!!! Na Austri siadlo zupelnie a Jastarnia zapowiada sie calkiem Ciekawie a w zasadzie to morze ale mamy nadzieje ze odkreci:) Tak ze wyjazd jutro wieczorem.

..czemu nie jedziecie do Rewy!?? Przy tym kierunku to najlepsze miejsce na Zatoce i do tego znacznie blizej!

Zobaczymy jeszcze a niewiesz jak w Rewie z noclegami??

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 11:20

w Rewie z noclegami jest spoko! Paulina z aloha ma namiary na fajne kwaterki blisko cypla (zreszta na jej stronie tez sa informacje). Ja spalem zawsze w tym domku na ul. Sztormowej (u Pani Grazyny).. plecam bardzo..

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 12:23

szed pisze:w Rewie z noclegami jest spoko! Paulina z aloha ma namiary na fajne kwaterki blisko cypla (zreszta na jej stronie tez sa informacje). Ja spalem zawsze w tym domku na ul. Sztormowej (u Pani Grazyny).. plecam bardzo..

a Ty Adaś nie jedziesz :?:

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 12:38

wieloryb pisze:a Ty Adaś nie jedziesz :?:

..ja musze byc niestety jeszcze w srode w pracy. Poza tym jak sobie uswiadomie ta droge w korkach to juz mi sie odechciewa odrazu :). Ale jak bym juz mial tam jechac to napewno byla by to Rewa.

Awatar użytkownika
wojar
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 13:25

szukam transportu z Kato nad zatokę albo w okolice. chciałbym wyjechać w śr obojętnie o której byle by po 10 rano
Jakby ktoś jechał z kato i szukał kogoś do składki na wache to niech się odezwie :-)

P.S. co to jest za pociąg??
robinm pisze:Albo wsiadamy w Tanie Linie Kolejowe i całonocny balet z wysiadką w Jastrani :idea:

jak nikt z samochodem się nie znajdzie to pewnie będę się pakował w pociąg
jakbyście mogli napisać o której i skąd ten pociąg startuje to byłbym wdzięczny

pozdro

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 14:19

wojar pisze:szukam transportu z Kato nad zatokę albo w okolice. chciałbym wyjechać w śr obojętnie o której byle by po 10 rano
Jakby ktoś jechał z kato i szukał kogoś do składki na wache to niech się odezwie :-)

P.S. co to jest za pociąg??
robinm pisze:Albo wsiadamy w Tanie Linie Kolejowe i całonocny balet z wysiadką w Jastrani :idea:

jak nikt z samochodem się nie znajdzie to pewnie będę się pakował w pociąg
jakbyście mogli napisać o której i skąd ten pociąg startuje to byłbym wdzięczny

pozdro

www.pkp.pl i wszystko jasne.... :roll:

my jedziemy chyba pociegiem w srode o 21 30 z katowic(mam juz dosyc jezdzenia autem na hel)...ale to jeszce zobaczymy(prognozy zmieniają sie z dnia na dzien :? )

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 14:35

los bizonos pisze:..my jedziemy chyba pociegiem w srode o 21 30 z katowic(mam juz dosyc jezdzenia autem na hel)...ale to jeszce zobaczymy(prognozy zmieniają sie z dnia na dzien :? )

..hmm.. to ja bym sie tez zastanowil nad taka opcja w sumie.
Tyle, ze trzeba jeszcze potem zajechac z Gdyni nad Zatoke. Pomyslcie nad ta Rewa. Moge sie zorientowac z noclegami na szybko. Mam tam troche kontaktow.

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 14:40

szed pisze:
los bizonos pisze:..my jedziemy chyba pociegiem w srode o 21 30 z katowic(mam juz dosyc jezdzenia autem na hel)...ale to jeszce zobaczymy(prognozy zmieniają sie z dnia na dzien :? )

..hmm.. to ja bym sie tez zastanowil nad taka opcja w sumie.
Tyle, ze trzeba jeszcze potem zajechac z Gdyni nad Zatoke. Pomyslcie nad ta Rewa. Moge sie zorientowac z noclegami na szybko. Mam tam troche kontaktow.

My chcemy jechac do Chałup tam jest jedno magiczne miejsce gdzie wchodzi północ, a poztym jest tam kumpel z autem i moze jeszce jedno bedzie(trzeba Marka namowic bo on chce do Kadyn jechac bo jest tam gdzies w okolicy i zostaje) takze bedzie mozna i do rewy i do karwii sie karnąć.

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post19 maja 2008, 14:57

.. nie chce sie wymadrzac ale najbardziej magicznym miejscem na Zatoce na wiatry Pn jest Rewa :) i nie ma co tu polemizowac na ten temat nawet :). No i zaoszczedzacie mnustwo czasu, ktory spedzicie stojac w korkach na 1/2wysep. I nie musicie wowczas nigdzie jezdzic. Wychodzicie z domku w trapezie i ze sprzetem pod pacha i smigacie. No ale kto co lubi.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”