SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
Amerykanin
Kontaktowanie:

Post05 cze 2008, 09:57

wczoraj w Trzebieży Pływałem do 18,30Wiatr szarpiący max 17 węzłów .Zmieniliśmy spot z BURAKIEM na MIROSZEWO 22węzły równy wiatr odlot.
Opadliśmy z sił o20,30 Przy kierunku północno wschodnim Miroszewo jest znacznie lepsze ,wieje mocniej przynajmniej o 5 węzłów więcej i nie szarpie

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post05 cze 2008, 14:00

waldir pisze:Wczorajsze pływanko w Międzykach określe tak - zajebiście było! :wink:
Pływanko na 7m ful wypas! Pozdro dla wszystkich.
Poza tym to dzień pękającej gumki :lol: wszyscy co je mają w onepumpie skumają ;)

Ja nie mam łanpumpa .... o czym piszesz?

Awatar użytkownika
terranborn

Post05 cze 2008, 15:15

Ja wiem :lol:
Waldek pisze o gumkach laczacych tube glowna z bocznymi, tak w skrocie :P
Dzisiaj Miroszewo :twisted:

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post05 cze 2008, 15:20

bitter pisze:Ja nie mam łanpumpa .... o czym piszesz?

Guma mi pękłaaaaaaaaa :D:D:D
a tak poważnie to strzeliła mi rurka łącząca tubę główną z poprzeczną i nie był to jedyny przypadek tego dnia, kite mi sflaczał i spadł do wody - ot przygoda z pękliwą gumką :D Reasumując pierdoła taka.

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post05 cze 2008, 15:44

Pierdoła to bym nie powiedział ... dobrze, ze nie mam gumek to mi nie pękają ;-)

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post05 cze 2008, 22:45

Dziś się tak towarzystwo wypływało, że nawet nie mają siły pisać :D

Awatar użytkownika
Fin
Deska: F1 Trax HRD
Latawiec: Core Riot XR3 12/9/7
Postawił piwka: 37 razy
Dostał piwko: 17 razy

Post06 cze 2008, 09:46

Można ufać ICM na sobotę :wink: ? Pokazuje, że nad morzem będzie ok, ale na miedwiu już nie ? Wybieracie się w sobotę gdzieś ?

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post06 cze 2008, 10:13

Fin pisze:Można ufać ICM na sobotę :wink: ? Pokazuje, że nad morzem będzie ok, ale na miedwiu już nie ? Wybieracie się w sobotę gdzieś ?

Ja bym nie rydzykował tyle km przy takiej prognozie...
Może być OK a może być ch... - na dwoje babka wróżyła :cry:
Inne prognozy też nie pokazują rewelacji na sobotę jak na razie.

Awatar użytkownika
El Comendante

Post06 cze 2008, 11:00

A propo krokodyla wczoraj znowu był widziany,podobno zerwał się z Parku Jurajskiego.Swirus szkoda .że nie było ciebie wczoraj-rewelka już 3-ci dzień.Nawet mega niedowiarek Amerykanin z Nowalijką uwierzyli. że przy kierunku płn-wsch, Miroszewo jest zdecydowanie lepsze od Trzebieży.Ponadto idą z modą i zmienili latawce na mniejsze,twierdząc jak inni pływający na ''maluchach'',że na 7-kach mają takie same doznania i loty jak na 12-ach.Za chwilę jak wszyscy pójdą za tą modą zrobi się lużniej na spotach, bo będą pływać tylko przy wiatrach powyżej 20 kts/ pewnie dorobią filozofię ,że profi wychodzą wtedy na wodę/.Teraz otwieram dyskusję: :D

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post06 cze 2008, 11:42

El Comendante pisze:Ponadto idą z modą i zmienili latawce na mniejsze,twierdząc jak inni pływający na ''maluchach'',że na 7-kach mają takie same doznania i loty jak na 12-ach.Za chwilę jak wszyscy pójdą za tą modą zrobi się lużniej na spotach, bo będą pływać tylko przy wiatrach powyżej 20 kts/ pewnie dorobią filozofię ,że profi wychodzą wtedy na wodę/.Teraz otwieram dyskusję: :D

Ja powiem tak, nie jestem wyjątkowo doświadczonym raiderem ale jakieś tam zdanie sobie już wyrobiłem. Mały latawczyk jest łatwiejszy, szybszy i daje poczucie bezpieczeństwa. Ja się nie boję dużych rozmiarów np 12 - 13 m. i nie mam stresu skakać na takich latawkach. W tarifie maiłem mega lot właśnie na duzym rozmiarze którego jeszcze nie udało mi się powtórzyć (to było doznanie) Nie da się porównać lotów na 13m z podskokiem na 5 m. Sprzedałem 13 m edga i to był błąd. Idąc za twoimi słowami po małych rozmiarach zostają już tylko gacie teściowej z falbankami i reklamówki z reala bo trwałe i odpuszczają szkwały :D To będzie dopiero tani sport :idea:
Co ty z tym krokodylem Rysiu???????

Awatar użytkownika
scud
Kontaktowanie:

Post06 cze 2008, 12:10

A propo krokodyla wczoraj znowu był widziany,podobno zerwał się z Parku Jurajskiego.

Kurcze zaczynam się bać, ostatnio tylko nad zalewem pływam i nie chciałbym spotkać takiego gada, shit. co to za mroczne story?? :?

kiler997

Post06 cze 2008, 12:35

Poszukiwany przez Policję Daniel Tyła może przebywa na terenie Międzyzdroji lub okolic, gdzie oferuje usługi w branży budowlanej.
Uprawia kitesurfing, dokonuje oszustwa i kradzieże. Może być NIEBEZPIECZNY
Tel. 0918113866 lub kom. 514031825
ZOBACZ LINK
http://www.szczecin.kwp.gov.pl/0url010/poszukiwani/563

Awatar użytkownika
Krzychu
Kontaktowanie:

Post06 cze 2008, 13:08

waldir pisze:
bitter pisze:Ja nie mam łanpumpa .... o czym piszesz?

Guma mi pękłaaaaaaaaa :D:D:D
a tak poważnie to strzeliła mi rurka łącząca tubę główną z poprzeczną i nie był to jedyny przypadek tego dnia, kite mi sflaczał i spadł do wody - ot przygoda z pękliwą gumką :D Reasumując pierdoła taka.

moze cos się wykluje z tej pękniętej gumki?????
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Amerykanin
Kontaktowanie:

Post06 cze 2008, 14:25

Rysio.Wszyscy zastanawiamy sie czemu jesteś takim NIELOTEM ,ledwo odrywasz się od zwody???.Ale po twojej ostatniej wypowiedzi na forum pokumaliśmy.Po prostu musisz kupić 18 metrowy latawiec i morze ??? oderwiesz się od wody

:/

Post06 cze 2008, 15:23

waldir pisze:Mały latawczyk jest łatwiejszy, szybszy i daje poczucie bezpieczeństwa. Ja się nie boję dużych rozmiarów np 12 - 13 m. i nie mam stresu skakać na takich latawkach. W tarifie maiłem mega lot właśnie na duzym rozmiarze którego jeszcze nie udało mi się powtórzyć (to było doznanie) Nie da się porównać lotów na 13m z podskokiem na 5 m.

Nie wiem ja mam jakos dokladnie odwrotne odczucia.
12 i 9 skacza spoko ale to co sie dzieje jak wyciagasz 7,5 lub 4!! nie da sie
nijak porownac do skokow na duzych rozmiarach. Gdy zaczyna wiac 40kt+
kazdy skok nawet bez wielkiego wysilku jest taki jak na 12. A jak sie postarasz...
5m 45-55kt moje najwieksze skoki w zyciu mam nadzieje powtorzyc w te wakacje
jesli sezon dopisze tak jak rok temu.
I tak jak na 12 i 10 nie boje sie w ogole wychodzic nawet mocno
przezaglowany tak ze do tylu prawie chodzic nie moge tak na malych
rozmiarach mam cykora na dzien dobry jak go tylko biore (oczywiscie jak wieje
na niego dobrze a nie skrajnie do plywania)
ot takie moje przemyslenia.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”