macsurf pisze:A w Miedzywodziu znowu poplywali
SWIRUS pisze:macsurf pisze:A w Miedzywodziu znowu poplywali
Ojjjj - coś widzę, że fajerwerków nie było ???
Nic nie piszemy o 7m, itp, itd....
Ale zawsze to lepiej niz dzisiaj w Trzebiezy...
macsurf pisze:Dodam jeszcze, ze na plazy podeszla jakas babcia i mowi: "Wy to powinniscie pobierac oplaty od ludzi przy wejsciu na plaze, za to ze ogladaja jak latacie, chociaz po piataku"![]()
![]()
waldir pisze:Szło kolego szło bo latawiec bardziej idzie na wiatr. Zaobserwować sobie musisz co się dzieje z latawcem jak zaciągniesz bar stojąc na brzegu z latwacem w zeniciebitter pisze:Byłem dziś w Wierzbnie ..... mega wypas. Jeszcze w życiu tak ostro nie płynąłem na wiatr, po kilku halsach byłem tak daleko od brzegu jak nigdy. Zastanawiałem się jak wrócić z wiatremZauważyłem też że najlepiej mi się ostrzyło jak przygrzało sporo tak, że musiałem zaciągnąć cały depower i na takim zdepowerowanym latawcu szło mi jak marzenie
Na lekko odpuszczonym barze będziesz lepiej ostrzył niż na zaciągniętym na maxa.
El Comendante pisze:Dla mieszkających na prawobrzeżu nie jest to niestety alternatywa.Pozdrawiam
bitter pisze:No dziś Zachodzik .... kurde tylko dokąd, Wierzbno? Czarnocin? Nowe Warpno? Pochwalcie się czy ktoś dziś gdzieś coś koło 13 może 14
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 14 gości