SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
macsurf
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post11 cze 2008, 22:22

A w Miedzywodziu znowu poplywali :D

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post11 cze 2008, 22:26

macsurf pisze:A w Miedzywodziu znowu poplywali :D

Ojjjj - coś widzę, że fajerwerków nie było ???
Nic nie piszemy o 7m, itp, itd....

Ale zawsze to lepiej niz dzisiaj w Trzebiezy...
:oops:

Awatar użytkownika
macsurf
Kontaktowanie:

Post11 cze 2008, 22:30

SWIRUS pisze:
macsurf pisze:A w Miedzywodziu znowu poplywali :D

Ojjjj - coś widzę, że fajerwerków nie było ???
Nic nie piszemy o 7m, itp, itd....

Ale zawsze to lepiej niz dzisiaj w Trzebiezy...
:oops:

Fajerwerkow nie bylo i nie mialo byc wg. prognozy chociaz 2 halsy na 7m zaliczylem :). Ogolnie to nie bylo rowno i lepiej bylo miec wiekszy latawiec.

Awatar użytkownika
macsurf
Kontaktowanie:

Post11 cze 2008, 23:01

Dodam jeszcze, ze na plazy podeszla jakas babcia i mowi: "Wy to powinniscie pobierac oplaty od ludzi przy wejsciu na plaze, za to ze ogladaja jak latacie, chociaz po piataku" :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post12 cze 2008, 08:08

macsurf pisze:Dodam jeszcze, ze na plazy podeszla jakas babcia i mowi: "Wy to powinniscie pobierac oplaty od ludzi przy wejsciu na plaze, za to ze ogladaja jak latacie, chociaz po piataku" :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post12 cze 2008, 08:59

Dobry pomysł ... byłoby na nowe latawki ;)

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post12 cze 2008, 11:46

waldir pisze:
bitter pisze:Byłem dziś w Wierzbnie ..... mega wypas. Jeszcze w życiu tak ostro nie płynąłem na wiatr, po kilku halsach byłem tak daleko od brzegu jak nigdy. Zastanawiałem się jak wrócić z wiatrem ;-) Zauważyłem też że najlepiej mi się ostrzyło jak przygrzało sporo tak, że musiałem zaciągnąć cały depower i na takim zdepowerowanym latawcu szło mi jak marzenie
Szło kolego szło bo latawiec bardziej idzie na wiatr. Zaobserwować sobie musisz co się dzieje z latawcem jak zaciągniesz bar stojąc na brzegu z latwacem w zenicie ;) Na lekko odpuszczonym barze będziesz lepiej ostrzył niż na zaciągniętym na maxa.

No ale szło tak dobrze i bez wysiłku że aż mi się nie chce schodzić na wodę przy mniejszych wiatrach bo zamęczam się jak cholera a ledwo wracam do punktu wyjścia i to nie zawsze ;-0

Awatar użytkownika
El Comendante

Post12 cze 2008, 13:53

Wczoraj po niewypale w Trzebieży, część pojechała do Nowego Warpna /koło kościoła/, a my w 4 samochody ruszyliśmy na niemiecką stronę /przez nowe przejście graniczne Hintersee/ szukać jakiejś alternatywy na kierunek zach. lub pd-zach.O dziwo oprócz ładnych krajobrazów znalezliśmy jeden spot odp.naszym wymaganiom ,ale niestety trzeba 7 min.dojść do plaży.Odległość spotu od rozjazdu w Dobieszczynie 24 km, z Głębokiego ok.49 km.Niestety po dotarciu na spot przeszedł deszcz i zgasił wiatr.Dla mieszkających na prawobrzeżu nie jest to niestety alternatywa.Pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post12 cze 2008, 14:09

El Comendante pisze:Dla mieszkających na prawobrzeżu nie jest to niestety alternatywa.Pozdrawiam 8)

Niestety za miesiąc przeprowadzam się na prawą stronę więc chyba nieczęsto zagoszczę nad zachodnim Zalewem. Ale za to z utęsknieniem będę czekał drogi S3 która pozwoli dojechać w 25 minut nad miedwie i do Wolina ;-)))) No chyba, że dożyję "Obwodnicy północnej z Kołbaskowa prze Dobrą Police łączącą się z S3 ... marzenie ;D

C-3PO

Post12 cze 2008, 20:11

Siemka pozdro dla wszystkich a szczególne podziękowania dla prawdopodobnie Arka za dwukrotne uratowanie deski nie zdążyłem nawet cię zobaczyć tylko jak rwałem sie po uspokojeniu latawki na brzegu do ataku po deskę to ludzie tylko mi powiedzieli decha na brzegu i tak dwa razy .wiec podwójne dzięki dla nieznajomego z żółtego kejta ,świrus pozdro latawka spoko sie sprawuje odpukać były nawet pierwsze wybicia z fali jak na snowboardzie ,do zobaczyska niedługo mam nadzieje.

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post13 cze 2008, 09:44

Jak patrzę na prognozy to wygląda na to, że mamy trochę spokoju od kajta ;(

Awatar użytkownika
macsurf
Kontaktowanie:

Post13 cze 2008, 14:06

bitter pisze:Jak patrzę na prognozy to wygląda na to, że mamy trochę spokoju od kajta ;(

No niestety, ale patrzac na moje ostatnie 1,5 tygodnia to mysle ze na tydzien mam spokojnie zapasu :wink:

Awatar użytkownika
pepasy
Kontaktowanie:

Post13 cze 2008, 20:27

bitter pisze:No dziś Zachodzik .... kurde tylko dokąd, Wierzbno? Czarnocin? Nowe Warpno? Pochwalcie się czy ktoś dziś gdzieś coś koło 13 może 14

Przy rozważaniu wyjazdu na Czarnocin warto zabrać ze sobą buty. Woda jest ciepła ale jest mnóstwo muszli (czy czego tam innego), które pocięły mi strasznie stopy. Tak ku przestrodze.

P.S.
Może to dlatego, że jeszcze nie za wiele pływam i muszę sporo chodzić :) . Tak czy owak dno nieprzyjemne.

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post15 cze 2008, 09:34

Tylko ja nie widze nic w prognozach czy na serio nie ma gdzie popływać dzisiaj? A takie mam ciśnienie na pływanie po tych kilku razach pedaliady że masakra :evil:

Awatar użytkownika
infidelity
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo

Post15 cze 2008, 10:56

Serio nie ma, w każdym razie ja też widzę takie prognozy :cry: Ostatnio popływane ponad tydzień temu, nie mówmy lepiej o ciśnieniu... :evil:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”