yanosik pisze:Więc wypad stąd na privie się kłócić![]()
..zapomniałeś że nie jesteśu siebie w kuchni, tylko na kf.pl

yanosik pisze:Więc wypad stąd na privie się kłócić![]()
Ziomek. pisze:rada o tyle dobra co mało odkrywcza:
- strona 101 książki "SZKOŁA KITE" - 4 lata temu![]()
![]()
pozdrawiam
yanosik pisze: Przy mocnym wciśnięciu krawędzi jesteś w stanie zmienić trajektorię łódki. Normalnie łódka płynęła zygzakiem![]()
Każdy latawiec (chyba każdybitter pisze:Dodam jeszcze w kwestii ostrzenia ostatnie moje odkrycie - latawiec. Po prostu pewne modele ustawiają się bardziej na krawędzi okna inne mniej. Mój nowy nabytek Cabrinha Crossbow po prostu zachowuje się jakby chciał uciec w kierunku wiatru i ciągnie prawie pod wiatr
waldir pisze:Każdy latawiec (chyba każdybitter pisze:Dodam jeszcze w kwestii ostrzenia ostatnie moje odkrycie - latawiec. Po prostu pewne modele ustawiają się bardziej na krawędzi okna inne mniej. Mój nowy nabytek Cabrinha Crossbow po prostu zachowuje się jakby chciał uciec w kierunku wiatru i ciągnie prawie pod wiatr) jak ściągniesz trochę taśme to w odpowiedich warunkach wiatrowych idzie bardziej na wiatr co powoduje że się lepiej ostrzy i nie ma problemu z utrzymaniem wysokości. Co więcej robi się szybszy stąd skoki wyższe, wbrew pozorom.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości