Jaki model deski do freestyle'u wybrać najlepiej ???

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2009, 11:34

kofly pisze:wypinam sie ale narazie z marnymi efektami :wink: Jurgen wrzucił filmik ale nie podlinkuje go bo jak oglądam ciągle mnie boli :wink:

Powoli zaczyna się robić :offtopic:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2009, 11:55

Offtopic robi się kiedy w temacie wypowiadają się osoby nie mające o nim pojęcia...

kofly pisze:wypinam sie ale narazie z marnymi efektami :wink: Jurgen wrzucił filmik ale nie podlinkuje go bo jak oglądam ciągle mnie boli :wink:

Koniu, nie zgodzę się z Tobą do końca - wydaje mi się że do jakiegoś tam początkującego amatorskiego treningu bardzo istotne jest żeby deska jednak pasowała i zachowywała się jak należy, jeśli już mówimy o wakestyle, to wydaje mi się, że może być nawet ważniejsza w zestawie niż latawiec.

Polecam sprawdzić _ Nobile 666, balance, Mushow pro, Carbinhe Prodigy, Brunotti Pro -X, Choc Radical Boyz, Naisha Thorn - z desek na których pływałem te podeszły mi najbardziej, wybrałem 666, ale jak to się zwykło pisać na forum - jest to kwestia upodobań ;) i każdemu moze pasować co innego
:twisted:

eko
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2009, 12:26

przemass pisze:Offtopic robi się kiedy w temacie wypowiadają się osoby nie mające o nim pojęcia...

Koniu, nie zgodzę się z Tobą do końca - wydaje mi się że do jakiegoś tam początkującego amatorskiego treningu bardzo istotne jest żeby deska jednak pasowała i zachowywała się jak należy, jeśli już mówimy o wakestyle, to wydaje mi się, że może być nawet ważniejsza w zestawie niż latawiec.

Polecam sprawdzić _ Nobile 666, balance, Mushow pro, Carbinhe Prodigy, Brunotti Pro -X, Choc Radical Boyz, Naisha Thorn - z desek na których pływałem te podeszły mi najbardziej, wybrałem 666, ale jak to się zwykło pisać na forum - jest to kwestia upodobań ;) i każdemu moze pasować co innego
:twisted:

Prodigy podeszla Tobie do wakestyle? To pewnie mala pomylka, bo to przeciez glownie szkolkowa decha, ew. dla poczatkujacych (pierwsze slizgi, nauka ostrzenia).. Custom i Caliber dedykowane sa do (w kolejnosci) wake style/freestyle

Awatar użytkownika
don Komorro
Latawiec: ss fuel
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post26 maja 2009, 15:37

przemass pisze:Offtopic robi się kiedy w temacie wypowiadają się osoby nie mające o nim pojęcia...

widocznie drażliwość wasza nie zna granic... to "zmień latawce" to była wypowiedz żartobliwa ale chyba nie każdy potrafi to zrozumieć. kij mnie obchodzi na czym pływa Ziomek i nie mi mu doradzać.
zadał pytanie wiec odpowiedziałem i jeśli jest to poczytane za offtop to przepraszam.

A coby nie oskarżono mnie znów o offtopic to moze napisze w temacie: pływałem na 666 09 chwilkę dosłownie ale starczyła mi ta chwilka żeby stwierdzić ze jest to mega dobra deska. nadaje sie moim skromnym zdaniem do freestylu i to bardzo nawet. poważnie zastanawiam sie nad kupnem.

a i jeszcze do Przemassa: ja nigdzie nie napisałem ze sie znam i zauważ ze często sie nie wypowiadam w takich tematach gdzie powinno sie znać na rzeczy, które czesto gęsto zakładają kolesie tylko dla radochy ze załozyli temat na kf... ale uważam ze to forum nie jest tylko dla wymiataczy bo oni chyba zbytnio nie potrzebują sie tu wypowiadać. uwagi osoby która sie uczy, samemu dochodzi do pewnych rzeczy i do tego tez wie na czym idzie jej lepiej a na czym gorzej i co pomaga dojść chociaż do "waszego" poziomu też są cenne. a czasem nawet cenniejsze bo niekiedy "gwiazdy" piszą takie głupoty ze głowa boli. Dalej uważasz że moje wypowiedzi nie mają sensu? i nie mówi tu o postach które mają na celu rozweselić wasze (ponure chyba) twarze... :?

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2009, 15:44

kofly pisze:widocznie drażliwość wasza nie zna granic... to "zmień latawce" to była wypowiedz żartobliwa ale chyba nie każdy potrafi to zrozumieć.

Kofly, przecież nie "zmień latawce" jest cytowane jako offtop tylko co innego :idea: Rozmowę kto się wypina i jak... polecam Wam prowadzić na privie ;) stąd moja uwaga..

//Admin

barzyk123
Kontaktowanie:

Post26 maja 2009, 16:11

kofly pisze:

A coby nie oskarżono mnie znów o offtopic to moze napisze w temacie: pływałem na 666 09 chwilkę dosłownie ale starczyła mi ta chwilka żeby stwierdzić ze jest to mega dobra deska. nadaje sie moim skromnym zdaniem do freestylu i to bardzo nawet. poważnie zastanawiam sie nad kupnem.

A co z bambusem? :twisted:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2009, 19:26

Custom sorry sorry :oops: Kumpel miał na nowych padach i całkiem całkiem.

Bambus też spoko, ale pływałem tylko raz, około godzinę więc się nie wypowiadam.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post27 maja 2009, 08:32

Co do SU2 to do freestylu zdecydowanie lepszy jest ksztalt desek prorider (byc moze bambus wystepuje wylacznie jako prorider) . Bo widze ze rozrozniacie modele nobile a SU2 wsadzacie do jednego wora.

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post27 maja 2009, 14:31

rolnik pisze:Co do SU2 to do freestylu zdecydowanie lepszy jest ksztalt desek prorider (byc moze bambus wystepuje wylacznie jako prorider) ....

dokładnie su2 bambus wystepuje wyłącznie w wersji prorider

Wróć do „Forum Główne”