SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

tomi
Deska: AIR E OLA
Latawiec: Neo
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2009, 18:08

doktorek mroz pisze:a ja po wielokrotnych wypadach do wiek,zmienilem przyzwyczajenia i pojechalem pierwszy raz do suhrendorf na rugie.czegos takiego jeszcze nie widzialem w zyciu...kilometry kw wody po kolana,wial on -shore i wcale nie przeadzam ale co najmniej dwukilometrowe halsy rownolegle do brzegu...wiek niech sie schowa!mala polanaka wodna...masakra...wiatr(jezeli ktos sprawdzal wg pro to widzial)fioletowo przez caly dzien....i co najwazniesze,przy takiej pogodzie moze 15-20 osob na wodzie(sic!)cos niesamowitego!jutro powtorka
p.s.tutaj ,jak na calej rugii z reszta ,tez czesi rules(:

więcej takich postów a ze spokojnej miejscówki zrobi się tam rzeźnia bo wszyscy zaczną się tam zjeżdżać :)

doktorek mroz
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2009, 18:33

tomi pisze:
doktorek mroz pisze:a ja po wielokrotnych wypadach do wiek,zmienilem przyzwyczajenia i pojechalem pierwszy raz do suhrendorf na rugie.czegos takiego jeszcze nie widzialem w zyciu...kilometry kw wody po kolana,wial on -shore i wcale nie przeadzam ale co najmniej dwukilometrowe halsy rownolegle do brzegu...wiek niech sie schowa!mala polanaka wodna...masakra...wiatr(jezeli ktos sprawdzal wg pro to widzial)fioletowo przez caly dzien....i co najwazniesze,przy takiej pogodzie moze 15-20 osob na wodzie(sic!)cos niesamowitego!jutro powtorka
p.s.tutaj ,jak na calej rugii z reszta ,tez czesi rules(:

więcej takich postów a ze spokojnej miejscówki zrobi się tam rzeźnia bo wszyscy zaczną się tam zjeżdżać :)

tu zaprotestuje.mamy byc zgredami i nic nie mowic co gdzie jak i kiedy?forum zostalo przeciez po to powołane.
co do tych tlumow.jestem pewien ze osoby czytajace forum nie sa w stanie uczynic z rugii niespokojnego miejsca.po prostu jest tam za duuuzo miejsca (: i dla wielu za daleko
pozdrawiam zdenerwowanego oponenta (:

tomi
Deska: AIR E OLA
Latawiec: Neo
Kontaktowanie:

Post07 wrz 2009, 08:31

kiedys pieknego dnia tam pojedziesz bo bedzie fajna prognozka i zastasz tam las latawców, więc zrozumiesz czemu fajnych miejsc się nie reklamuje na forum.
Do tej miejscówki jeździmy już od dawna i przyznam że jest to bardzo urocze miejsce :)

maniek1975
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post08 wrz 2009, 14:05

W sobotę samotnie pływałem w Kołobrzegu. Szkoła przetrwania.. Warunki dla najlepszych i nikt nie pływał :lol:

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post08 wrz 2009, 21:04

maniek1975 pisze:W sobotę samotnie pływałem w Kołobrzegu. Szkoła przetrwania.. Warunki dla najlepszych i nikt nie pływał :lol:

Nawet nie wiesz jak ciezko to przezylem - razem z Juniorem mielismy grype zoladkowa i zygalismy dalej niz skaczemy - akurat w jedyny dobry weekend na wave pod domem :twisted: :cry: :twisted:

Gdzie plywales dokladnie?

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post08 wrz 2009, 22:05

Słuchajcie planuje być w Świnoujściu z Młodą od piątku rano do niedzieli. Będe tu pierwszy raz Jeśli prognoza sie sprawdzi ma wiać z NE. Czy przy tym kierunku będzie ok na spocie przy wiatraku czy jak kto woli kanale zakończonym wiatrakiem? Aha.Ma ktoś może namiar na jakiś pokój dwuosobowy z łazienką bo ciężko coś znaleźć konkretnego

Awatar użytkownika
paniera

Post08 wrz 2009, 22:20

Qba-EPP11 pisze:.........Jeśli prognoza sie sprawdzi ma wiać z NE. Czy przy tym kierunku będzie ok na spocie przy wiatraku czy jak kto woli kanale zakończonym wiatrakiem?.......

Na wiatraku będzie ok .... NE to tez super kierunek na międzyki .... żeby tylko coś tam wzrosło w tym progno, na razie to trochę dupowato
:?

B@Rm@m
Deska: Śnn
Latawiec: Naish,Cabrinha

Post08 wrz 2009, 23:54

Wrześniowa termika wejdzie :lol:

maniek1975
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post09 wrz 2009, 07:29

BraCuru pisze:
maniek1975 pisze:W sobotę samotnie pływałem w Kołobrzegu. Szkoła przetrwania.. Warunki dla najlepszych i nikt nie pływał :lol:

Nawet nie wiesz jak ciezko to przezylem - razem z Juniorem mielismy grype zoladkowa i zygalismy dalej niz skaczemy - akurat w jedyny dobry weekend na wave pod domem :twisted: :cry: :twisted:

Gdzie plywales dokladnie?

Zachodnia strona wyjścia z portu.. Ok 20 morze zjadło plaże. Po 1,5 h walki na 7,5 złożyłem pokłon naturze :shock:

Awatar użytkownika
Indian
Latawiec: Cabrinha
Kontaktowanie:

Post09 wrz 2009, 10:15

B@Rm@m pisze:Wrześniowa termika wejdzie :lol:

Raczej z Borholmu :lol:

Awatar użytkownika
Indian
Latawiec: Cabrinha
Kontaktowanie:

Post09 wrz 2009, 10:17

Qba-EPP11 pisze:Słuchajcie planuje być w Świnoujściu z Młodą od piątku rano do niedzieli. Będe tu pierwszy raz Jeśli prognoza sie sprawdzi ma wiać z NE. Czy przy tym kierunku będzie ok na spocie przy wiatraku czy jak kto woli kanale zakończonym wiatrakiem? Aha.Ma ktoś może namiar na jakiś pokój dwuosobowy z łazienką bo ciężko coś znaleźć konkretnego

wyszukaj w przegladarce noclegi w Ś-ciu i bedziesz miał ogromy wybór, o tej porze roku nie ma problemy z znalezieniem noclegu

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post09 wrz 2009, 12:09

Znalazłem już kwatere co nie było wcale takie łatwe bo ofert było bardzo mało. Większość to apartamenty dwupokojowe a mi tylko do szczęścia trzeba pokój z łazienką dla 2 osób. Mam nadzieje że wiatr dopisze i coś słońca będzie co by Młoda nie marudziła.

bejkolczasty
Kontaktowanie:

Post09 wrz 2009, 16:54

Czyli na ten weekend 12 m starczy w Świnoujściu ?

B@Rm@m
Deska: Śnn
Latawiec: Naish,Cabrinha

Post09 wrz 2009, 19:54

...jesli wejdzie termika z Bornholmu to 9m w zupełności wystarczy.
ale 12 tez da rade.

Awatar użytkownika
Asia góralka
Deska: Nobile
Latawiec: Wainman, Best

Post09 wrz 2009, 21:55

To w najblizszy weekend na Swinoujscie jest ustawka?

Czy znowu organizujemy na spontana jakies plywanko na Rugii ? (ino oby wioter przywiol, inaczej w tatrach zostajem... :D

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”