Red pisze:górny zakres waroo 9m jest cienki prawie taki jak 12 rebel, a stabilność w górnym zakresie to już porażka.
komu Pan to tłumaczysz? KONIOWI Pan to tłumacz!
Wiadomo nie od dziś, ze NORTH is THE BEST

Red pisze:górny zakres waroo 9m jest cienki prawie taki jak 12 rebel, a stabilność w górnym zakresie to już porażka.
peg pisze:Pogadaj z Evolution - on ma zawsze dobre oferty Northa a to sprzęt, który warto mieć.
Maniek pisze:... windblissa ...
Maniek pisze:peg pisze:Pogadaj z Evolution - on ma zawsze dobre oferty Northa a to sprzęt, który warto mieć.
No tak.. tylko że pewnie mówimy o z goła różnych kwotach.. znalazłem kliienta od którego tego windblissa moge wyrwać z barem pompką leashe i tym całym badziewiem za 800zł! praktycznie nówka i bow:) ..ja praktycznie nic nie umiem, poza trzymaniem latawca w górze... więc boję się że wypakuję kasę w sprzęt, a po pierwszym ślizgu okaże się że poprostu tego sportu nie czuję.. głupio by było;/
Maniek pisze:No tak... więc boję się że wypakuję kasę w sprzęt, a po pierwszym ślizgu okaże się że po prostu tego sportu nie czuję.. głupio by było;/
Red pisze:No i popływane, nie wiem jak na Śniardwach, ale na Darginie jak schodziłem było ponad 30 węzłów. Generalnie nieźle na 9m, ale górny zakres waroo 9m jest cienki prawie taki jak 12 rebel, a stabilność w górnym zakresie to już porażka.
Jurgen pisze:Maniek pisze:... windblissa ...
Wolny latawiec z mega dołem. Myślę że szybkość latawca wybaczy ci każdą głupotę jaką zrobisz barem. Nie wiem jak z góra tego latawca.
Maniek pisze:
kiedyś bym pomyślał że dobrze chodzi w dolnym zakresie skali (w słabym wietrze)
Maniek pisze:No właśnie teraz o tym pomyślałem.. że skoro gość ich już nie sprowadza, to może być lipa z tubami później chociażby ..a odsprzedaż to też ważny argument.Jurgen pisze:Maniek pisze:... windblissa ...
Wolny latawiec z mega dołem. Myślę że szybkość latawca wybaczy ci każdą głupotę jaką zrobisz barem. Nie wiem jak z góra tego latawca.
Czyli że hukowo czy jak? bo nie łapie pojęcia mega dół jeszcze;)) kiedyś bym pomyślał że dobrze chodzi w dolnym zakresie skali (w słabym wietrze) ale chyba nie o Tym mówisz..
A to że jest wolny to byłby dla mnie plus czy minus? tzn że stabilniejszy?
Maniek pisze: ..stać to mnie na wiele ..pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości