1. Właściwości ten latawiec jest bardzo udany wszyscy go chwalą

2. Cena to już sam oceń

3. Serwis i dostępność części jak by się coś stanęło RRD dostarcza wszystko "Od podkładki do śrubki"

I tyle.... ale wszystko zależy od Ciebie

Aloha

paveu27 pisze:no cena ma znaczenie oczywiście. za cały zestaw wyjdzie spora sumka co bym nie wybral. moze rzeczywiscie poczekam do 2010.
paveu27 pisze: nad rozmiarem sie jeszcze zastanawiam, niby 13 passion sie najszybciej rozeszly wiec pewnie taki mul z niego nie jest.
paveu27 pisze: tak w ogole abcsurf.pl sie linki pomieszaly ew. juz tylko na zimowe sporty sie przestawiliscie?
Abc Surf pisze:To jest latawiec z najlepszym dołem w tym rozmiarze na jakim pływaliśmy![]()
/w sobotę Pinio ok. 95 kg na 13m Passion przy 18-20 węzłach miał za momentami za dużo
![]()
![]()
JastrząB pisze:To świadczy, co najwyżej o tym, że to latawiec z najsłabszą górą w tym rozmiarze
Pinio pisze:To mam z lewej napisane non-stopnie widzisz
![]()
paveu27 pisze:... wiec moze ktos wie jakie predkosci wiatrow przewazaja na rewie/polwyspie biorac srednia w ciagu roku?
paveu27 pisze:no chyba nie ma tak ze jest dzien ciszy a na drugi dzien ludzie fruwaja przerazeni na 5m?...
Jurgen pisze:Pinio pisze:To mam z lewej napisane non-stopnie widzisz
![]()
Widziałem ) Ale musisz się 1 wersji trzymać bo już zupełnie nikt Ci nie uwierzypaveu27 pisze:... wiec moze ktos wie jakie predkosci wiatrow przewazaja na rewie/polwyspie biorac srednia w ciagu roku?
Raczej duże - średnie Kite. Kup 11-12 dobrym depowerem i ogarniesz 80% warunków całego roku.paveu27 pisze:no chyba nie ma tak ze jest dzien ciszy a na drugi dzien ludzie fruwaja przerazeni na 5m?...
A bywa i tak
paveu27 pisze:Juz mialem passion lub obsession upatrzone, ale nikt o innych jakos nie chce napisac chociaz wszedzie widzialem pelno bestow i cabrinha.
a moze to jakies pancerniki szkolkowe byly - sam nie wiem
Felix pisze:Minie sezon, nauczysz sie pływać, to pewnie zrezygnujesz z sle i kupisz delte.
Duze-srednie to jest ile wezlow mniej wiecej? (super ze jest dzial gdzie moge o to zapytac wprost bez stresuTo sobie ew. zakresy poprzegladam.
co do kupowania to czy nie zdaza sie tak, ze tata kupi synkowi kajta na gwiazdke, matka mowi - chyba ci rozum odebralo, a potem taki ktos jak ja zgarnia nowiutki sprzet w styczniu z allegro za pol ceny? SmileSmile to by bylo idealne rozwiazanie biorac pod uwage moj budzet...
jedi1 pisze:paweu27 pisze:co do kupowania to czy nie zdaza sie tak, ze tata kupi synkowi kajta na gwiazdke, matka mowi - chyba ci rozum odebralo, a potem taki ktos jak ja zgarnia nowiutki sprzet w styczniu z allegro za pol ceny? SmileSmile to by bylo idealne rozwiazanie biorac pod uwage moj budzet...
Na to raczej nie liczJak chcesz w miarę tanio i w dobrym stanie to opłaca się kupować latawce potestowe, ale tych chyba dużo już nie zostało z sezonu 2009.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości