Ostatnio na ***** pokazał się pełnometrażowy filmik Takoona. Bardzo dużo dobrej jazdy po falach. Klimacik też jest spoko. 700 mega.
Polecam
w wyszukiwarce wstawić :
******* post edytowany / Admin
Pozdrówka

Dr Eutanator pisze:Kasya
przeczytaj prosze uważnie moją wiadomość.
cyt: ...powinno zostać zgłoszone policji - nie znaczy że zostanie i nie znaczy że straszę. Staram się dać do zrozumienia z czym chłopak ma do czynienia.
cyt: ...pisanie tego typu postów jest niezgodne z regulaminem i grozi wykluczeniem użytkownika z Forum - czy ja tutaj piszę, że kogoś zabanuję? albo zwracam się z taką prośbą do administratora? Jeszcze raz - staram się dać do zrozumienia chłopakowi co robi.
ale jak większość dzieciaków tutaj lubi widać pohojraczyć
Dr Eutanator pisze:napisałem to w tonie oficjalnym, bo chyba inaczej byłoby to bez sensu, prawda?
a to co piszę proponuje odbierać tak jak jest napisane a nie dodawać własnego sensu - chyba że sobie robię jaja.
a po co to napisałem? - żeby zrobiło mu sie choć troche wstyd.
chętnie też bym mu wysłał ten film za darmo, jakbym tylko miał pewność, że zacznie cenić to co robią dla tego sportu tacy ludzie jak Orly, Gonzales czy Boure, ale z tonu widzę, że to pewnie nie prędko jeśli nie nigdy nastąpi.
Ostatnio na EMulu pokazał się pełnometrażowy filmik Takoona.
hehe ciesze sie wiesz ja tez mam pare orginalowjak mawiał Big Lebowski - it's so typical (posiadam oryginalną płytę z tym filmem)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości