Takoon 04

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 17:26

witam !

Ostatnio na ***** pokazał się pełnometrażowy filmik Takoona. Bardzo dużo dobrej jazdy po falach. Klimacik też jest spoko. 700 mega.
Polecam

w wyszukiwarce wstawić :
******* post edytowany / Admin

Pozdrówka :wink:

Dr Eutanator

Post24 kwie 2005, 18:23

szanowny forumowiczu

z pewnością zdajesz sobie sprawę, iż to co proponujesz jest nielegalną kradzieżą i powinno zostać zgłoszone policji jako namawianie do popełnienia przestępstwa.
Pisanie o tym publicznie jest już swoistego rodzaju bezczelnością i brakiem szacunku dla prawa.

Jako oficjalny przedstawiciel magazynu Stance, który wydał film Takoon 04 nie mogę pozwolić na takie zachowanie. Poza tym, pisanie tego typu postów jest niezgodne z regulaminem i grozi wykluczeniem użytkownika z Forum.

Wszystkich "normalnych" ludzi zapraszam do legalnego kupna tego jak widać polecanego filmu (wraz z magazynem i jeszcze jedną płytą DVD, na ktorej jest także film Wipiki) za jedyne 35 złotych (cena ta obowiazuje tylko wraz z kupnem ostatniego wydania)

więcej informacji nt. magazynu zawierajacego Takoon 04 tu - http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... ght=stance

Awatar użytkownika
QBIX
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 18:32

ja sobie juz sciagnalem :lol:

polecam innym!!

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 18:48

:lol: :lol: :lol:
Może by ktoś na jutro zrobił PDF-a z gazety bo nie czytałem.

Pozdrów ode mnie policje. 8)

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 19:42

Panowie... what the fuck is going on???? :roll:

Doctore... nie uwierzę, że nie masz ani jednej mp3, jakiegokolwiek filmu czy nie do końca legalnego oprogramowania. W końcu ktoś te tony MB musi z sieci ciągnąć... sama takiego przerobu nie mam 8) Z drugiej strony nie jest to powód żeby się z tym obnosić... --> to do pozostalych kolegów.

Zrozumiałe jest, że w tym wyjątkowym przypadku ochrona prawa interesuje Cię szczególnie mocno - w końcu kradzież - jak to określiłeś - dotyka pośrednio tu również Ciebie.

Ale może warto byłoby załatwić to w troszkę bardziej cywilizowany sposób niż straszeniem policją czy banem na KF! BTW co jak co ale to drugie to w Twoich kompetencjach nie leży raczej. :? :? :?

pozdro,
Kasya

Dr Eutanator

Post24 kwie 2005, 20:04

Kasya

przeczytaj prosze uważnie moją wiadomość.

cyt: ...powinno zostać zgłoszone policji - nie znaczy że zostanie i nie znaczy że straszę. Staram się dać do zrozumienia z czym chłopak ma do czynienia.

cyt: ...pisanie tego typu postów jest niezgodne z regulaminem i grozi wykluczeniem użytkownika z Forum - czy ja tutaj piszę, że kogoś zabanuję? albo zwracam się z taką prośbą do administratora? Jeszcze raz - staram się dać do zrozumienia chłopakowi co robi.

ale jak większość dzieciaków tutaj lubi widać pohojraczyć
jak mawiał Big Lebowski - it's so typical (posiadam oryginalną płytę z tym filmem)

I jeszcze jedno - to co robią jemu podobne dzieciaki dotyka mnie i owszem. Bo przykro mi, że osoby, które są podobno zafascynowane tym sportem nie mają szacunku i nie cenią ludzi, którzy dla nich w tych filmach występują i te filmy produkują. Nie uważasz, że to żenujące, że stać ich na sprzęt za kilka tysięcy, a na film za 60 złotych już nie? To tak jak kupowanie Mercedesa przez kogoś, kogo potem nie stać na paliwo do niego.

so polish, so typical
fe
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2005, 20:19 przez Dr Eutanator, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 20:16

Dr Eutanator pisze:Kasya

przeczytaj prosze uważnie moją wiadomość.

cyt: ...powinno zostać zgłoszone policji - nie znaczy że zostanie i nie znaczy że straszę. Staram się dać do zrozumienia z czym chłopak ma do czynienia.

cyt: ...pisanie tego typu postów jest niezgodne z regulaminem i grozi wykluczeniem użytkownika z Forum - czy ja tutaj piszę, że kogoś zabanuję? albo zwracam się z taką prośbą do administratora? Jeszcze raz - staram się dać do zrozumienia chłopakowi co robi.

ale jak większość dzieciaków tutaj lubi widać pohojraczyć

DrE... insynuujesz, że czytam bez zrozumienia tekstu? :roll:

Jesli piszesz cokolwiek na forum a zwlaszcza w takim tonie to nie dziw się, że może to zostać odebrane tak jak zostało. Pozostaje tylko zadać pytanie po co pisać jesli nie w określonym celu.

A chłopak głupi nie jest raczej, myśle, że doskonale wie co robi i jakie mogą być tego konsekwencje.

pozdro,
Kasya

Dr Eutanator

Post24 kwie 2005, 20:31

napisałem to w tonie oficjalnym, bo chyba inaczej byłoby to bez sensu, prawda?

a to co piszę proponuje odbierać tak jak jest napisane a nie dodawać własnego sensu - chyba że sobie robię jaja.

a po co to napisałem? - żeby zrobiło mu sie choć troche wstyd.

chętnie też bym mu wysłał ten film za darmo, jakbym tylko miał pewność, że zacznie cenić to co robią dla tego sportu tacy ludzie jak Orly, Gonzales czy Boure, ale z tonu widzę, że to pewnie nie prędko jeśli nie nigdy nastąpi.

Awatar użytkownika
verbel
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 20:55

dr ale sciagnac by zobaczyc czy oplaca sie kupic to tez opcja i zawsze TAK mozesz sie wybronic wiec to jest gietka sprawa :P

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 21:01

Dr Eutanator pisze:napisałem to w tonie oficjalnym, bo chyba inaczej byłoby to bez sensu, prawda?

a to co piszę proponuje odbierać tak jak jest napisane a nie dodawać własnego sensu - chyba że sobie robię jaja.

a po co to napisałem? - żeby zrobiło mu sie choć troche wstyd.

chętnie też bym mu wysłał ten film za darmo, jakbym tylko miał pewność, że zacznie cenić to co robią dla tego sportu tacy ludzie jak Orly, Gonzales czy Boure, ale z tonu widzę, że to pewnie nie prędko jeśli nie nigdy nastąpi.

na Boga Wiatru... DrE!!! W normalnych warunkach przyrody pewnie bym sie z Toba zgodzila. Od czasu do czasu sama borykam sie z tym problemem. Ale chodzi jeszcze o sposob zalatwienia tematu, ktory niestety bardziej jest dla mnie zenujacy niz cala sytuacja...

pozdro,
Kasya

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 21:14

Jeszcze raz napiszesz chłopak, a nie ręczę za siebie !!!

Mój post cytat :

Ostatnio na EMulu pokazał się pełnometrażowy filmik Takoona.

Jest właśnie takim dokładnie zgłoszeniem na Policję ( i tak należy tego posta traktować). To ja pierwszy to zauważyłem i oficjalnie zgłaszam. Nie rozumiem dlaczego się denerwujesz, a co za tym idzie nie rozumiem twojego kpiącego tonu.
Uczulam wszystkich że ta kopia krążąca w Internecie jest nielegalna jest „złej” jakości i nie wolno jej ściągać.
P.S.
Świetna reklama dla pisma i filmu ;-)

.

Post24 kwie 2005, 22:49

:disgusted:

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 23:06

Dr Eutanator pisze:..................

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

totalna zalamka

Awatar użytkownika
verbel
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 23:10

jak mawiał Big Lebowski - it's so typical (posiadam oryginalną płytę z tym filmem)
hehe ciesze sie wiesz ja tez mam pare orginalow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2005, 23:16

chyba oryginałów barania łąko :)))))))))))

Wróć do „Forum Główne”