Nie &@&$$&&%)%)@cie, wczoraj w stolicy od rana rozwiewało się w żółwim tempie i w końcu się nie zebraliśmy Na Małeeee, na wodeeee mi się chce!!! Jak tylko możecie, to katować, jak wieje! ! ! ! !
Mi tu za oknem trochę wieje, z tym, że jestem na zawietrznej. Mała fala jest, ale widzę że ktoś śmiga. W Rewce na 12-13 można pośmigać. Zaraz idę z aparatem
Wiatr on shore, z północnego zachodu także bezpiecznie na zatokę od strony "zamkniętej".
WITAM . DZISIAJ Z REWY WYWIAŁO BANDITA DOSA 12M W KOLORZE CZARNYM Z LINKAMI I BAREM , W KIERUNKU JASTARNI / HELU . MOŻLIWE ,ŻE JESZCZE GDZIEŚ DRYFUJE NA ZATOCE . WSZYSTKICH KTÓRZY ZNALEŹLI LUB WIDZIELI , BARDZO PROSZĘ O KONTAKT TEL.695-606-832 MICHAŁ
hello mam pytanie do uzytkownikow butow neoprenowych z rzepami na stopie;a mianowicie czy te paski nie przeszkadzaja we wkladaniu, czy trzymaniu stopy w "footstrap"-ach ?
zaje mieliscie pogode, nie chce zabrzmiec jak wujek dobra rada, ale wasz filmik i gleby na wodzie po lydke hmmm, az mnie bolalo.oby sie nikomu tam nic nie stalo.