KTO JEDZIE PŁYWAĆ DO PORĘBY (Łąka)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2010, 20:39

siwex pisze:a jak temp wody???

.. w sumie, to nie wiem :roll: pływam w Bolku 8) , ale widziałem kilku odzianych w stylowe-obcisłe, czarne-gumowe wdzianka i wyglądali na zadowolonych :wink:

Awatar użytkownika
Misiow
Deska: Surf/Race/TT-Split/MTB
Latawiec: Ozone Reo-Edge-Manta/FS S3

Post25 kwie 2010, 21:55

było naprawdę super, szkoda tylko ze zostala tam moja deska: żarówiasto żółty Choc z białymi padami Flyboards i czarno białymi strapami, na obydwu stronach deski bardzo charakterystyczne zdjecie rastamana o rozwianych dredach.... :( ,
Screen shot 2010-04-25 at 9.41.34 PM.jpg
Screen shot 2010-04-25 at 9.41.34 PM.jpg (91.26 KiB) Przejrzano 1485 razy

Screen shot 2010-04-25 at 9.39.55 PM.jpg
Screen shot 2010-04-25 at 9.39.55 PM.jpg (49.5 KiB) Przejrzano 1485 razy

Jankowi i Arkowi dziekuje bardzo za szybką okcje i pomoc w przeszukaniu spotu, niestety ktos i tak był szybszy ... jeśli by ktoś gdziesz coś słyszał do dajcie pls znać... z góry dziekuję

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2010, 22:01

Misiow pisze:Jankowi i Arkowi dziekuje bardzo za szybką okcje i pomoc w przeszukaniu spotu, niestety ktos i tak był szybszy ... jeśli by ktoś gdziesz coś słyszał do dajcie pls znać... z góry dziekuję

Ale to musieli ryboki ja zgarnac. My zwijalismy sie ostatni i po nas juz nikogo plywajacego nie bylo. Deche musiales miec gdzies blisko wody chyba bo na tym glownym placyku (gdzie kajciory byly) to nic nie widzialem.. jeszcze uwaznie smieci zbieralismy po sobie.

arkonada
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2010, 22:11

trzeba bedzie pogadac z wędkarzami jak tam znów bedą.stawiam że jak sie zwijali do domu to deske zabrali i za flaszke pewnie ją oddadzą.

Awatar użytkownika
Misiow

Post25 kwie 2010, 22:24

pewnie pójdzie na podpałkę do jakiegoś grilla ;( szkoda bo bardzo się do niej przywiązałem .. jakoś tak kojarzę że leżała w pasie tuż nad woda po pływaniu kolegi ..niestety nie wziąłem ją od razu w okolice samochodu i to był błąd.... jako ze musieliśmy się dość żwawo zbierać spakowałem Kitki, control check wokół i dopiero w Krakowie się kapnąłem że ... szkoda bo jutro w nocy lecę na parę dni na kite i nawet niema za bardzo jak zadziałać... :(

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 07:08

Misiow pisze:pewnie pójdzie na podpałkę do jakiegoś grilla ;( szkoda bo bardzo się do niej przywiązałem .. jakoś tak kojarzę że leżała w pasie tuż nad woda po pływaniu kolegi ..niestety nie wziąłem ją od razu w okolice samochodu i to był błąd.... jako ze musieliśmy się dość żwawo zbierać spakowałem Kitki, control check wokół i dopiero w Krakowie się kapnąłem że ... szkoda bo jutro w nocy lecę na parę dni na kite i nawet niema za bardzo jak zadziałać... :(

Zagadaj na priva do chlopakow miejscowych. Moze np. 'Kudłaty' Ci pomoze (Jarek ze Studzionki) i przy jakiejs nastepnej okazji popytaja rybakow.. moze odzyskaja deche za jakas flache faktycznie.

Awatar użytkownika
dzony
Deska: SU-2
Latawiec: Switchblade 12m2
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 07:37

szed pisze:Zagadaj na priva do chlopakow miejscowych. Moze np. 'Kudłaty' Ci pomoze (Jarek ze Studzionki) i przy jakiejs nastepnej okazji popytaja rybakow.. moze odzyskaja deche za jakas flache faktycznie.

Moge dzisiaj po robocie jeszcze raz tam skoczyć, może natknę sie na jakis rybaków to podpytam?

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 07:46

No dokladnie. Jesli ktos moze tam przy jakiejs okazji podskoczyc (na cypel oczywiscie) to niech zapyta. Tylko zerknij na te fotki dokladnie bo moga Cie pytac jak ta decha wyglada. Tylko moze byc tez tak, ze ci rybacy beda tam znowu dopiero w nastepny weekend.

Awatar użytkownika
Misiow

Post26 kwie 2010, 09:36

dziękuję chłopaki bardzo za pomoc, szperałem pół nocy na tych rybackich forach ale niewiele niestety znalazłem, wygląda że faktycznie zostaje jedynie na miejscu popytać, wiec jeśli by ktoś tam spacerował i zasięgnął języka to bardzo będę zobowiązany. Ja już nie dam rady się tam pojawić bo dzisiaj wylatuje ale po powrocie 8.05. będę jeszcze próbował coś poszukać... raz jeszcze dziękuje z góry za wszelką pomoc i pozdrawiam. Michal

Awatar użytkownika
dzony
Deska: SU-2
Latawiec: Switchblade 12m2
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 13:27

Janusz był na miejscu dzisiaj ale rybaków ni widu ni słychu tak jak i deski (jednak po ciemku jej nie przegapiłem :lol: ). Powiedział, że zostawił kartkę na przyczepie kampingowej z info i namiarami w razie jakby znalazł sie "uczciwy"
Ludziska ze Śląska znają sprawę, więc deski ten ktoś tu nie opchnie. Pozostaje czekać i oglądać allegro :?

Awatar użytkownika
siwex
Deska: 77 project
Latawiec: Wainman Hawaii
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 13:52

jutrzejszy kierunek to na Rzeczyce??czy może jakaś inna miejscówka?

Awatar użytkownika
Misiow

Post26 kwie 2010, 17:59

panowie pełen szacunek!!! ani przez moment nie wątpiłem w waszą skuteczność! jak również uczciwość okolicznych ludzi! właśnie zadzwonił do mnie Pan który przeczytał ogłoszenie i poinformował mnie że ma moją dechę :D , wszystkim bardzo serdecznie raz jeszcze dziękuje za zaangażowanie i wszelką pomoc i obiecuje się odwdzięczyć przy najbliższym spotkaniu. Raz jeszcze serdecznie dziękuje wszystkim i gorąco pozdrawiam!

Z poważaniem
Michał

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 18:13

..eee.. no przyznaj sie, ze troszke jednak watpiles :D
Ale milo slyszec, ze historia sie optymistycznie zakonczyla i ze rybole tacy uczciwi. W sumie nie przeszkadzalismy im prawie w ogole, syfu tez nie zostawilismy po sobie to moze przyjaznie sie nastawili do nas :wink:

Awatar użytkownika
siwex
Deska: 77 project
Latawiec: Wainman Hawaii
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 18:20

gdzie jutro najlepiej bo prognoza wyglada obiecujaco,ale nie wiem czy na dzieckowice,rzeczyce czy moze jednak pszczynka...

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2010, 18:25

siwex pisze:gdzie jutro najlepiej bo prognoza wyglada obiecujaco,ale nie wiem czy na dzieckowice,rzeczyce czy moze jednak pszczynka...

Jedno jest pewne.. na Dziecki napewno nie (to nie ten kierunek). Natomiast zajebiscie wchodzi na Dzierznie na cypelku.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”