siwex pisze:a jak temp wody???
.. w sumie, to nie wiem

siwex pisze:a jak temp wody???
Misiow pisze:Jankowi i Arkowi dziekuje bardzo za szybką okcje i pomoc w przeszukaniu spotu, niestety ktos i tak był szybszy ... jeśli by ktoś gdziesz coś słyszał do dajcie pls znać... z góry dziekuję
Misiow pisze:pewnie pójdzie na podpałkę do jakiegoś grilla ;( szkoda bo bardzo się do niej przywiązałem .. jakoś tak kojarzę że leżała w pasie tuż nad woda po pływaniu kolegi ..niestety nie wziąłem ją od razu w okolice samochodu i to był błąd.... jako ze musieliśmy się dość żwawo zbierać spakowałem Kitki, control check wokół i dopiero w Krakowie się kapnąłem że ... szkoda bo jutro w nocy lecę na parę dni na kite i nawet niema za bardzo jak zadziałać...
szed pisze:Zagadaj na priva do chlopakow miejscowych. Moze np. 'Kudłaty' Ci pomoze (Jarek ze Studzionki) i przy jakiejs nastepnej okazji popytaja rybakow.. moze odzyskaja deche za jakas flache faktycznie.
siwex pisze:gdzie jutro najlepiej bo prognoza wyglada obiecujaco,ale nie wiem czy na dzieckowice,rzeczyce czy moze jednak pszczynka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości