cex pisze:Ja bym bral jeszcze troche wieksza ok 140 max do 144 na slaby wiatr. Plywalem na 132x40 w piatek /moja jedyna deska/ przy ok 16 knt na 10m i musialem dobrze ostrzyc zeby wychodzic pod wiatr. Nagle zjawil sie znajomy z 144x44 i pozyczylem na jakies 20 minut i roznica kolosalna od momentu jak ja wrzucilem na nogi nie chcialem jej zdjac po prostu cos pieknego.
moja waga to 78kg
Dodam ze deski byly z 2008 takze nowe mniejsze rozmiary moga dorownywac tym mniejszym z tego roku.
To tylko moja opinia... ale ja sie tam dobrze nie znam
DEMIGOD pisze:Decha to Liquid Force 125
TIKKO_aloha pisze:cex pisze:Ja bym bral jeszcze troche wieksza ok 140 max do 144 na slaby wiatr. Plywalem na 132x40 w piatek /moja jedyna deska/ przy ok 16 knt na 10m i musialem dobrze ostrzyc zeby wychodzic pod wiatr. Nagle zjawil sie znajomy z 144x44 i pozyczylem na jakies 20 minut i roznica kolosalna od momentu jak ja wrzucilem na nogi nie chcialem jej zdjac po prostu cos pieknego.
moja waga to 78kg
Dodam ze deski byly z 2008 takze nowe mniejsze rozmiary moga dorownywac tym mniejszym z tego roku.
To tylko moja opinia... ale ja sie tam dobrze nie znam
z tym ze z taka deska to jest szybko za duzo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości