Więcej na

eska pisze:Ja tylko chciałam napisać ze swojej strony, że Ci z Triple-S to strasznie małe i chyba zakompleksione fiutki.
Smokie pisze:Eska ja tam nie dywaguje czemu nie zaprosili Merfiego, a zaprosili kogo innego... Moze sponsor posypał, a może nie...
eska pisze:Ja tylko chciałam napisać ze swojej strony, że Ci z Triple-S to strasznie małe i chyba zakompleksione fiutki, bo:
Murphy także brał udział w zdobywaniu dzikiej karty i oczywiście jej nie dostał. W zasadach BYŁO wyraźnie napisane, że nie będzie oceniana jakość materiału video, tylko jazda zawodnika na sliderach, a tymczasem po ogłoszeniu wyników okazało się że zapis o sliderach i jakości materiału wideo znikł, za to jedną z dzikich kart dostał gość, w którego filmie nie pojawia się nawet jeden slider, tak więc oto cała prawda o wspaniałym Triple-S.
Mam nadzieje że nie będzie im wiało nawet przez pół godziny podczas tej imprezy.
Smokie pisze:Eska ja tam nie dywaguje czemu nie zaprosili Merfiego, a zaprosili kogo innego... Moze sponsor posypał, a może nie...
Ja ciekaw na przykład jestem dlaczego nie zaprosili Karoliny, a zaprosili Brunę.... i np. nie za bardzo znaną Laurę “Lulu” Vroman
My mamy swoje slidery i więcej miejsca jest dla nas
djlepper pisze:Triple-S to impreza organizowana przez REAL Kitebaording (sklep na Hatteras) glownie po to zeby wypuscic z tej imprezy dvd i zarobic na tym kase wyciagnieta od sponsorow ktorych maja przyciagnac znane nazwiska. Oczywiscie nie ma nic zlego w tym ze ktos chce na tym zarobic kase skoro to organizuje, ale generalnie robi sie wokol tej imprezy duzo szumu jakby to bylo medialne wydarzenie a tak naprawde roztawiaja slidery/raile w roznych miejscach i genralnie chodzi o to zeby to troche pofilmowac, nic wiecej.
Co do wiatru na Hatteras to raczej wieje i to dobrze...co prawda wczoraj i dzis wieje srednio ok 10-12 ale reszta tygodnia zapowiada sie 20-30. Ponizej wykres z niedzieli (caly zeszly tydzien byl 20-30)
Szuwar pisze:REAL to generalnie robi mega zamieszanie, w zeszłym roku chyba Jimmy Lewis napisał oficjalnego newsa że przestaje z nimi współpracować bo zaczęli sprzedawać podróby jego desek![]()
Ale z filmów które przesyłają im riderzy można zawsze znaleźć parę perełek
slimak pisze:eska pisze:Ja tylko chciałam napisać ze swojej strony, że Ci z Triple-S to strasznie małe i chyba zakompleksione fiutki, bo:
Murphy także brał udział w zdobywaniu dzikiej karty i oczywiście jej nie dostał. W zasadach BYŁO wyraźnie napisane, że nie będzie oceniana jakość materiału video, tylko jazda zawodnika na sliderach, a tymczasem po ogłoszeniu wyników okazało się że zapis o sliderach i jakości materiału wideo znikł, za to jedną z dzikich kart dostał gość, w którego filmie nie pojawia się nawet jeden slider, tak więc oto cała prawda o wspaniałym Triple-S.
Mam nadzieje że nie będzie im wiało nawet przez pół godziny podczas tej imprezy.
Dlaczego wygrali zawodnicy, którzy w promo nie jeździli na sliderach, dla tego że oni się wszyscy znają i James jak i Sam ogarniają slidery bardzo dobrze
eska pisze:slimak pisze:eska pisze:Ja tylko chciałam napisać ze swojej strony, że Ci z Triple-S to strasznie małe i chyba zakompleksione fiutki, bo:
Dlaczego wygrali zawodnicy, którzy w promo nie jeździli na sliderach, dla tego że oni się wszyscy znają i James jak i Sam ogarniają slidery bardzo dobrze
A nie, no to to wiele zmienia i daje nam absolutnie pełen obraz sytuacji![]()
Czy tu na prawdę nikt nie widzi, że organizatorzy tej imprezy zrobili w CH*** zarówno kilkunastu zawodników, którzy nadsyłali filmy, jak i kilkanaście osób, które te filmy przygotowywały? Nie ma co ich tłumaczyć, na winnych trzeba się wypiąć i z nimi nie współpracować - jakieś zasady trzeba mieć, a nie puszczać tylko płazem w nadziei na lepsze jutro.
slimak pisze:Po rozmowie z eska stawiam "." w temacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości