Malo materialu.
Jancio Wodnik pisze: To dla kajta zima jest sezonem MARTWYM !!
a raczej przed jego rozpoczęciem (kiedy skladano ten numer) nie było o czym pisać więc odgrzewano stare kotlety...
Neykon pisze:Panowie z F&S i tak maja nas w ..., takie mam zdanie, jeśli ktoś po fali krytyki pisze, ja tu sobie żyły wypruwam a wy nie jesteście mi wdzięczni za MOJA KRWAWICE...
Maslav pisze:
A wcale że nieprawda. Właśnie czytam/oglądam sobie Stancea który powstał w "zimę" w którym jakoś jest co poczytać/pooglądać.
Free&Style Magazyn pisze:Nic takiego nie napisaliśmy, więc proszę nie wkładać nam w "łamy" nie naszych słów.
Free&Style Magazyn pisze:Głosy krytyczne jak najbardziej bierzemy pod uwagę, a że nie zawsze i nie każdego jesteśmy w stanie zadowolić, to już osobna sprawa.
Free&Style Magazyn pisze:Cieszy nas, że są jednak tacy, którym to co robimy się podoba. Wbrew cytowanej powyżej opinii, cieszą nas też głosy konstruktywnej krytyki (z naciskiem na konstruktywnej).
Jancio Wodnik pisze:napisałem to jak to postrzegam masi i niekoniecznie musisz tak nerwowo reagować , odniosłem sie tylko do samego kita - wiadomo ze jest masa mutacji i pochodnych snbrd i kita
onzo pisze:Czy chcecie powiedzieć, ze test porównawczy drukarek atramentowych robi się na podstawie tego co zostanie przesłane do firmy a nie tego co jest aktualnie na rynkuCzy w takim razie mogę sądzić, że dostępnych jest drugie tyle innych drukarek, które po prostu nie miały chęci się zareklamować
![]()
onzo pisze:(swoją drogą - ciekawe, że obiektywny test nazywacie reklamą...)
onzo pisze:A co do chęci współpracy - pisałem @ do Pedro ale brak odpowiedzi... To jak Wy chcecie współpracować
Free&Style Magazyn pisze:[Poza tym nie napisałem, że redakcja nie powinna wysyłać zapytań o sprzęt. Może to robić jak najbardziej, ale nie zawsze na wszystko starcza czasu, tymbardziej, że nie zatrudniamy stałych redaktorów/testerów, którzy niczym innym by się nie zajmowali. Poprostu uważam, że brak jakiegoś sprzętu w testach, to wina zarówno nasza jak i dystrybutora.
No to chyba jest oczywiste. Każda publiczna prezentacja produktu jest formą reklamy.
Maslav pisze:Sorry za stres w moim poście ale naprawdę stwierdzenie że okres "zimowy" jest dla kite'a okresem "martwym" jest conajmniej nieprzemyślane.
peace
Free&Style Magazyn pisze:
....Jeśli chodzi o testy sprzętu, to nie jest tak, że to tylko redakcja powinna zabiegać o sprzęt. W innych dziedzinach (np. informatyka) normalną sprawą jest, że to producenci i dystrybutorzy zgłaszają się do redakcji z nowym sprzętem. W końcu jest to forma reklamy. U nas jest podobnie. ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości