wojol pisze:Tuba szczelila...
co do samego wielimia - to tak informacyjnei dla ogolu, mialem okazje znowu tam poplywac tydzein temu i w porownaniu do kamienicy wypada chyba jednak korzystniej. Duzo wiekszy obszar płycizny, mnie jsze kopniecia chyba dlatego ze duzo wiekszy kwen i witr ma sie gdzei rozpedzic. no i z rozlozeniem sprzetu nie ma klopotu nawet jak turysci zalegaja plaze.. duza bardzo duza łaka przy samym jezioze - ale to tylko tak informacyjniekamienica jednak blizej i pewnie z lenistwa czesciej tam bede jezdzil
Aha no i w szcecinku zawsze jest wyciag jako plan B w przypadku blednej porgnozybylem ostanio kilka razy i nawet na desce do Kita mozna siobie smialo posmigac
no wielimie masz tylko jakies 30 km dalej niż kamienice a wygoda rozłozenia sprzetu, płycizna i cały akwen jest o niebo lepszy niz kamienica, na kamienicy jak byłem te kilka razy to dostawałem klaustrofobii z ta mała plaża i tymi trzcinami, kamienica wygrywa tylko jednym...czystością wody, a jadąc Wojtek jednym autem w 3 wychodzi psie pieniadze, my zawsze wyjezdzamy o 7-7:30 i plywanko rozpoczynamy o 9 a konczymy o ok 13-14 i jest mega, a sam zauważyłes ze wielimie sie rozwija, dzieciaki maja gdzi ebiegać rodzinka pod dachem moze sobei odpalić grilla, robia tez cos z szatniami przy boisku, moze jakiś sklepik sezonowy, no i ten pomost, na początku troszkę przeszkadzał teraz wogóle go nie zauważam.