waldace1904 pisze:powiedźcie czy te buty nadają się na kite, szukałem czegoś cieplejszego i jedyne co to znalazłem te (wszystkie sklepy ks chyba juz sezon skończyły bo rozmiarówek nie ma), i znalazłem te co na fotce ale mają dojść intensywny bierznik
sersciuch pisze:Co do rękawiczek to mogę poradzić mystick drygloves,faktem jest że nigdy w takim mrozie nie pływałem ale w ręce w nich nigdy nie zmarzłem co jest sukcesem biorąc pod uwagę to że nawet czasem w dość cieple dni marzną mi ręce.
smithpl pisze:
Jednak tak jak pisze - zastapic chce 5/3 ktora uzywam w maju/poczatek czerwca/koniec sierpnia i wrzesien - pytanie tylko czy w sucharze nie bedzie mi za cieplo ?
smithpl pisze:To i ja sie podlacze z pytaniem.
Chyba jestem zmarzluch. W ostatni weekend i jakie 2 tyg. temu bylo mi juz zimno w czasie plywania i to wygania mnie z wody.
...
No i ostatnie pytanie, ja planuje wyeliminowac swoja pianke 5/3 na rzecz suchara. Po pierwsze nie chce mi sie juz nasiakac woda, przebierac czy tez rano zakladac mokrej pianki. Jednak tak jak pisze - zastapic chce 5/3 ktora uzywam w maju/poczatek czerwca/koniec sierpnia i wrzesien - pytanie tylko czy w sucharze nie bedzie mi za cieplo ?
immune69 pisze:waldace1904 pisze:powiedźcie czy te buty nadają się na kite, szukałem czegoś cieplejszego i jedyne co to znalazłem te (wszystkie sklepy ks chyba juz sezon skończyły bo rozmiarówek nie ma).
Picu pisze:Czy takie fałdy mogą być, czy nie poprzeciera się to od trapezu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości