ANKIETA BADAWCZA ONLINE! jeszcze raz!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post15 maja 2009, 11:39

Jestem w trakcie pisania pracy mgr i pozwólcie że wypowiem się szczerze -

JEST TO DLA MNIE KOMPLETNA BZDURA.

Pomijam 5 lat dość ciężkich studiów, mniej lub bardziej wartościowych przedmiotów, ale to co się nam każe robić na koniec to jakaś pseudonaukowa profanacja.

W temacie - na Twoim miejscu wymyśliłbym sobie odpowiedzi rozkładając je procentowo, zajęłoby mi to jakąś godzinkę, przedstawiłbym to szanownemu promotorowi który, jeśli mierzyć standardami mojej uczelni, i tak nigdy tego w całości nie przeczyta, bo kite na oczy nie widział i ma to w pompie...

A jeśli jesteś zbyt ambitny i wciąż chcesz się dowiedzieć, co ludzi motywuje, zaproś paru kumpli na piwko i pogadajcie sobie o tym - na pewno milej i owocniej spędzisz czas ;)

Powodzenia w walce.

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post15 maja 2009, 12:22

[quote="przemass"]Jestem w trakcie pisania pracy mgr i pozwólcie że wypowiem się szczerze -

JEST TO DLA MNIE KOMPLETNA BZDURA.
quote]

true. praca magisterska to relikt minionej epoki. nic nie sprawdza, nic nie daje, a między bajki można włożyć historie o promotorach tak zachwyconych pracą studenta, że proponują miejce w katedrze.
praca magisterska to w praktyce kopiuj wklej + szyk przestawny.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post21 paź 2010, 16:34

rafalzielony pisze:za bardzo pracochłonna???
myśle że wybranie 10 argumentów i przyznanie im miejsc nie zajmuje tak wiele czasu!
....pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety, która mam nadzieje nie jest za bardzo pracochłonna:)

A umieszczenie wyników na forum zdecydowanie jest zbyt pracochłonne :?

Wróć do „Forum Główne”