Potrzebna mi pomoc

Linki do ankiety: http://www.ankiety-online.pl/survey.php ... 7dc&page=0
Z góry dzięki za pomoc.
pozdrawiam darass
Crazy Horse pisze:Brawo Ted
Ja przez sekunde tego nie rozkminiałem, w koncu to nie doktorat, i tak wiekszość jest copy-paste z uwaznym przeredagowaniem
Zatem po co sie spuszczać i tak bawic, kiedy mozna samemu "wypelnic" 20-40 zamiast czekać i prosić się ;/ zaśmiecając przy tym forum
I tak najbardizje, to mnie kiedys rozbawiła moja była notabene, która do głupiej pracy zaliczeniowej podeszła 5 razy lepiej niz ja do Magisterki.
Nie kumam takich ludzi, jakby to zawarzyło na jej życiu.
Zaliczyła wpadkę z dziadem 40 letnim i teraz będzie się z nim bujaćTakie to wszystko ma znaczenie, jak zeszłoroczny śnieg.
darass pisze:Dzięki za wypełnianie mam już 18 wypełnionych ankiet potrzeba jeszcze trochę, ale jak na początek to nieźleWyniki będą jak obiecałem.
Co do wypowiedzi Teda i Konia to jasne można zrobić X ankiet samemu i mieć po problemie. Pewnie bym tak zrobił gdybym narzucili mi jakiś temat, który kompletnie mnie nie interesuje. Wybrałem jedna taki, który mnie interesuje i jak pisał Onzo niektórzy lubią jak się za coś zabiorą zrobić to porządnie. Ja w tym nic złego nie widzę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości