onzo pisze:RPM nie będzie zbyt łagodny (latałem na Revie i był fajny ale taki allroundowy czyli taki nijaki)
RPM nie jest następcą Reva. A dla Yourriego Zoona nie jest zbyt łagodny, to chyba dla Ciebie też nie będzie

onzo pisze:RPM nie będzie zbyt łagodny (latałem na Revie i był fajny ale taki allroundowy czyli taki nijaki)
onzo pisze:Ponieważ od jakiegoś czasu zastanawiam się nad nowym latawcem to postanowiłem zapytać się Was o opinię.
Poszukuję latawca w rozmiarze ok 11m2 i najbardziej zależy mi na poniższych cechach
Spory zakres wiatrowy (najlepiej od ok 12-30 węzełków - nie wiem czy to możliwe w latawcach tubowych - oczywiście te 30 to tak na granicy)
......
Oczywiście jeżeli jakiś dystrybutor chciałby mi wręczyć jakąś szmatkę do przetestowania zimą przez 1-2h na spocie to ja chętnie
Aha - ważę ok 73kg, latam nieźle, ale rzadko, radzę sobie w większości warunków (nie latałem powyżej 40 węzłów), latawiec będzie używany na wodzie i na śniegu.
jedi1 pisze:onzo pisze:RPM nie będzie zbyt łagodny (latałem na Revie i był fajny ale taki allroundowy czyli taki nijaki)
RPM nie jest następcą Reva. A dla Yourriego Zoona nie jest zbyt łagodny, to chyba dla Ciebie też nie będzie
Krzysztof-L pisze:onzo chyba jakąś podpuchę zrobił: tani i dobry, na wodę i na śnieg, na 12 i 30 knt i na dodatek ma zastąpić flysurfera![]()
Rzuciłem Naomi Campbell, szukam dziewczyny pięknej i inteligentnej, z którą można przeharcować wszystkie rozdziały kamasutry, pogadać o Joyce'ie, Kancie i Kirkegaardzie, z dużą kasą, której nie będzie mi wypomnać tylko posprząta mieszkanie i przygotuje romantyczną kolację - a ja w tym czasie przejadę się porszakiem-prezentem pośmigać na kajcie.
onzo chyba jakąś podpuchę zrobił: tani i dobry, na wodę i na śnieg, na 12 i 30 knt i na dodatek ma zastąpić flysurfera
przemass pisze:Taboo, RPM albo Park...
Open C trochę się boję, ale może niepotrzebnie...
Z open c pod reka do sprawdzenia najblizej masz chyba nomada(jesli to faktycznie openc)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości