Cwiek pisze:https://picasaweb.google.com/drwaluwasal/DropBox?authkey=Gv1sRgCOrIraWQjNXqlgE&feat=directlink#5575063622931158178
Wrzucam obydwa kolorki. Zdjęcia wykonał jeden z moich klientów.
Pozdrawiam
waldir pisze: Odnśnie tych 200 zł po co dokładać skoro za mniej mam lepiej???? Myślę że SU-2 ma za niską cenę w stosunku do jakości. To że nie sprzedawana była szeroko na zachodnich rynkach powoduje przekonanie rodaków że nobile jest lepsze takie amerykanskie. m
Nie wiem po co zajmujesz stanowisko skoro nic nie wnosi do opinii o tej właśnie desce a o tym jest wątekMyślę że za dużo piszesz mało pływając (zwłaszcza na su2) i swoimi opiniami wprowadzasz "nowych" forumowiczów i tych szukających opinii od użytkowników SU-2 w błąd.
Pozostaw tworzenie opinii osobom które więcej są na wodzie niż przy kompie lub minimum tyle samo
Z radością poczytam o relacjach z twoich wypadów ... poważnie, bo szkoda takie zapału kiteowego co się marnuje przed kompemDo zobaczyska na wodzie, dam ci popływać na fajnej desce
rolnik pisze: co takiego wspanialego odkryles w 666 bo mnie niczym nie zabilaZreszta co tu sie zoladkowac czas pokaze i oceni
tak jak napisales
Technologicznie, serwisowo - stwierdziłem tylko fakty.
edyne w czym masz rację to, to że nic nie wnoszę do tematu su-2 2011, bo ich po prostu nie opływałem
z ilością h na wodzie i z nie opływaniem sprzętu moooocno średnio trafiłeś.
waldir pisze:Zaczynam was chłopaki rozumieć i waszą pianę na zębach jak się tylko nadmieni o nobile .... chodzi o te ciężko zapracowane pieniądze i wydane za jedynie poprawną deskę, nie wypada źle mówić o tak drogim sprzęcie ... i super. Tak trzymaćPrzydało by się mniej spiny.
ps. Na "moich" spotach lubię towarzystwo, nawet na nobilach
PusieK pisze:waldir pisze:Zaczynam was chłopaki rozumieć i waszą pianę na zębach jak się tylko nadmieni o nobile .... chodzi o te ciężko zapracowane pieniądze i wydane za jedynie poprawną deskę, nie wypada źle mówić o tak drogim sprzęcie ... i super. Tak trzymaćPrzydało by się mniej spiny.
ps. Na "moich" spotach lubię towarzystwo, nawet na nobilach
Waldi nie przeginaj, ja nie jestem mega zwolennikiem nobile, są inne deski na których z chęcią bym popływał (nie mówie o SU-2). Po prostu się zastanawiam jak osoba pływająca bardziej oldschool/kiteloop niż freestyle/wake/new school może w sposób obiektywny ocenić możliwości deski typowo fs?
Po prostu się zastanawiam jak osoba pływająca bardziej oldschool/kiteloop niż freestyle/wake/new school może w sposób obiektywny ocenić możliwości deski typowo fs?
po 10 latach na wodzie (az dziw ze jeszce normalnie chodze) - potrafie rozroznic dobry sprzetsposób obiektywny ocenić możliwości deski typowo fs?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości