Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2011, 19:46

A propos wody na Mietkowie, to najwyraźniej poprawiła się :D (może dlatego że nie spuścili tym razem całej wody na zimę), wcześniej po każdym pływaniu na Mietku miałem zawalone na maksa zatoki i kichałem przez 2-3dni, w tym sezonie na razie odpukać nie miałem tego problemu.

Awatar użytkownika
Iwan
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Cabrinha Crossbow
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2011, 21:51

sander pisze:A propos wody na Mietkowie, to najwyraźniej poprawiła się :D (może dlatego że nie spuścili tym razem całej wody na zimę), wcześniej po każdym pływaniu na Mietku miałem zawalone na maksa zatoki i kichałem przez 2-3dni, w tym sezonie na razie odpukać nie miałem tego problemu.

A ja miałem, ale rzeczywiście mniej niż w poprzednim sezonie. Obawiam się jednak, że jak woda "dojrzeje" to znowu będzie amba.

Awatar użytkownika
teoysta
Deska: jest
Latawiec: też jest, +nawet bar i trapez
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post12 kwie 2011, 17:04

Ja nigdy nei miałem problemów po mietkowskich kąpielach. Za każdym razem, podczas pływania, kilka razy porządnie (niekoniecznie celowo :P ) łyknę sobie naszej smakowitej zupki ;) ...i może to jest sposób -trzeba się hartować!

Awatar użytkownika
lockin
Deska: T5
Latawiec: RRD
Dostał piwko: 2 razy

Post13 kwie 2011, 00:39

teoysta pisze:Ja nigdy nei miałem problemów po mietkowskich kąpielach. Za każdym razem, podczas pływania, kilka razy porządnie (niekoniecznie celowo :P ) łyknę sobie naszej smakowitej zupki ;) ...i może to jest sposób -trzeba się hartować!

Popieram :)
A co do tych którzy jednak czymś się zarazili - czyżby efekt chowania dzieci "pod kloszem" :lol: ?

Awatar użytkownika
harnaś
Deska: Aboards Z-series
Latawiec: Nobile 555 RRD Addiction
Postawił piwka: 23 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post13 kwie 2011, 12:28

lockin pisze:
teoysta pisze:Ja nigdy nei miałem problemów po mietkowskich kąpielach. Za każdym razem, podczas pływania, kilka razy porządnie (niekoniecznie celowo :P ) łyknę sobie naszej smakowitej zupki ;) ...i może to jest sposób -trzeba się hartować!

Popieram :)
A co do tych którzy jednak czymś się zarazili - czyżby efekt chowania dzieci "pod kloszem" :lol: ?

Tak to bywa jak ktoś jest chowany pod kloszem :D ja nie raz się opiłem mietkowskiej zupki i nic.

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2011, 13:22

Akurat od samego napicia się wody mietkowskiej też nie miałem na szczęście jeszcze żadnych problemów. Popływajcie sobie kiedyś cały dzień (nie tylko 1-2 godzinki) na Słupie, gdy na wodzie unosi się taka biała pianka (od wypłukanych nawozów i ścieków) i zaliczcie w niej kilka katap z porządnym płukaniem zatok (aż zakręci się wam w nosie od tych kwasów) to może zrozumiecie o czym tu piszę. Takie same objawy po pływaniu na Mietku/Słupie jak ja miało jeszcze dwóch znajomych, z którymi pływałem i nie jest to efekt "chowania pod kloszem", nie jestem alergikiem, a lekarza nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem.

Awatar użytkownika
Iwan
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Cabrinha Crossbow
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2011, 13:43

A ja jestem alergikiem i powiem wam cwaniaczki, ze gdybyscie doswiadczyli tych "przyjemnosci" to byscie z placzem polecieli do mamy :). Nie zycze nikomu, serio. I nic tu nie ma kwestia chowania pod kloszem, lampką czy w namiocie. Srodowisko jest spaskudzone, szczegolnie w miastach. I efekt jest jaki jest.

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2011, 14:00

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2011, 15:07

No to nieciekawie, mam nadzieję że to nic poważnego i nie będzie potrzebna żadna przerwa w pływaniu.
Też miałem drobne problemy z dolnym odcinkiem kręgosłupa ale od pracy za biurkiem, nigdy od pływania.

Awatar użytkownika
harnaś

Post13 kwie 2011, 15:40

Quba trzymam kciuki ,oby to nie było nic poważnego.

Awatar użytkownika
wojtekWROC
Deska: ostatnio oheblowana 125cm
Latawiec: szyty w garazu 9m pomaranczowy
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2011, 17:18

sander pisze:No to nieciekawie, mam nadzieję że to nic poważnego i nie będzie potrzebna żadna przerwa w pływaniu.
Też miałem drobne problemy z dolnym odcinkiem kręgosłupa ale od pracy za biurkiem, nigdy od pływania.

hi ,
a ja jakies 2 tygodnie temu tez mialem przeboje z kregoslupem , ale zupelnie z niczego.
zawsze przeciez jestem na 110 % sprawny i gotowy na wszystkie numery , a tu nagle przez tydzien czasu nie moglem sie doslownie ruszac bez straszliwego bolu w okolicach TH9 - th8 . TO BYLA MASAKRA . ale jak to mowia samo przyszlo , samo przeszlo i teraz jest jakby nigdy nic .
pytalem chlopakow uprawiajacyc sporty to mowia , ze przejscie z zimy na wiosne czesto sie tak objawia . i to jest wlasnie ten okres .,
wiec kolego , nie jestes sam i sie nie martw.

w

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2011, 09:11

Właśnie siedzę w Międzyzdrojach. Pełna lampa , ale 0 wiatru. W sumie to i dobrze bo bym sie tylko wqrwiał bo jak na razie muszę odpuścić.
Zaraz idziemy do "Apteki" po lekarstwa i zaczynamy kuracje <piwo> szyjno-lędźwiową :twisted:

Awatar użytkownika
alektyb
Deska: roznie to bywa
Latawiec: jw
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2011, 16:31

Siema :)

Jakoś w piątek będę się wybierać na hel albo rewe.

Jakby chciał się ktoś zabrać to PW

pozdro Olek

Awatar użytkownika
harnaś

Post19 kwie 2011, 15:36

A masz zarezerwowany nocleg ?
ja wczoraj wykonałem 24 telefony, zanim znalazłem kwaterę na weekend Majowy w Jastarni .
A jednak jadę ze złomiarzami :mrgreen: ale postanowiłem nie zabierać żadnego szpeju windsurfingowego coby mnie nie skusiło :lol:
pozdro harnaś

Awatar użytkownika
fronek

Post19 kwie 2011, 16:08

witam wszystkich
Jadę na majówkę na maszoperie w tamtym roku ukończyłem iko 1 i 2
po przejściu ze sprzętu szkółkowego na swój jakoś nie daje rady pływać a i ze startami mam kłopoty
sprzęt mam nowy wiec to możne sprawa ostawień
czy ktoś miał by chwilkę czasu żeby mi poświecić ?
pozdrawiam

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”