Iwan pisze:Fajna miejscówka, ale w zeszłym sezonie coś przez 2 miesiące czaiłem się, zeby popływać na Eurosee i ciągle nie było warunku. Chyba ciężko tam o wiatr.
sander pisze:Iwan pisze:Fajna miejscówka, ale w zeszłym sezonie coś przez 2 miesiące czaiłem się, zeby popływać na Eurosee i ciągle nie było warunku. Chyba ciężko tam o wiatr.
Ano fajna, szkoda tylko że wprowadzili opłaty za korzystanie ze zbiornika i parkowanie. O wiatr na Eurosee może nie jest aż tak ciężko, bo Czesi tam jeżdżą i pływają, ale fakt że najczęściej jest tak że jak już jest prognoza na Eurosee to u nas ma wiać co najmniej tak samo mocno i dlatego nie często tam jeździmy. Z drugiej strony przy rzadziej występujących u nas i z reguły słabych kierunkach wschodnich czasami można trafić tam na dobre warunki, tak jak nam udało się ostatnio.
wojtekWROC pisze:mamy 2 miejsca na hel w aucie , wyjazd w srode lub czwartek , przyjazd do dogadnia kolo soboty niedzieli , bo nie mamy scislych planow ani zarezerwowanej miejscowki jeszcze ,
ja jade z kumplem tylko , auto combi z relingami wiec caly tyl auta wolny ,
jak ktos sie pisze to
tel 7 _291220_20 wojtek .
sander pisze:Za pływanie na kite płaci się 6 eur/doba (56eur/rok), poniżej cennik. A najlepsze jest to że jak napisali Czesi nie można tego zapłacić na miejscu, tylko trzeba jechać do mariny, która jest po drugiej stronie zbiornika.
http://www.wsv-baerwalder-see.de/files/gebuehren.pdf
wojtekWROC pisze:wojtekWROC pisze: czy z kierunku NE da rady plywac od strony zatoki ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości