BraCuru pisze: ..były ze 3 dni kiedy lało się ze mnie
..właśnie dlatego omijam góry w kwietniu i latam w ciepłe kraje

pzdr
BraCuru pisze: ..były ze 3 dni kiedy lało się ze mnie
surfbabe pisze:czekamy BraCuru na filmik
onzo pisze:Karnet ponoć już 260E - to prawda? Chociaż teraz pewnie po sezonie więc taniej...
To Ty na tych bramkach? Coś chyba niepotrzebnie zaliczasz tyczki - to się przecież przejeżdża w pozycji zjazdoweja trącenie tyczki tylko spowalnia. Ale ładna sylwetka, prowadzenie nart...
![]()
onzo pisze:No fajnie, szkoda, że praktycznie zero ujęć z jazdy - myślisz, że da się skręcić kontrolowane ujęcie filmujące kogoś kto zjeżdża? Najlepiej poza trasą?
Ile czasu poświęcałeś na filmowanie? Pytam bo w tym roku pierwszy raz wyjechałem z Gopro i żeby zmontować mój skromny kilkuminutowy filmik z Zillertalu musiałem praktycznie filmować każdy zjazd co trochę denerwowało moją małżonkę. No prawie każdy- gopro się zwiesiło 2 razy i potem do końca dnia relaks (przy okazji ty masz hero 2 czy hero 3?)
eska pisze:Obejrzałam wszystkie, łącznie z tymi z poprzednich lat i oświadczam tym samym że kończę przygodę z zimą w tym roku. Żadnego śniegu więcej, nawet na video. Amen.
IQM1 pisze:Widła super, w czym montujesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości