szed pisze:Troche foto-info z naszego pobytu w listopadzie w Cumbuco. Bylismy oczywiscie i w Para ale wszystkim duzo bardziej podobalo sie w Cumbuco zarowno pod wzgledem samych spotow jak i wieczornych klimatow. Jak widac jakiegos mega tloku w lagunkach nie ma. Poza tym codziennie fajny downwind do lub z lagunki sie robilo).
FilipN pisze:Swoją drogą ciekawe dlaczego w Cumbuco nie ma praktycznie "patyków" (tak, wiem jedna budka w centrum - ale to nie to samo)
przemass pisze:
Znam więcej osób niż było na obu wyjazdach Wake.pl do Brazylii razem wziętych..
lehsurf pisze:Witajcie. Panowie jestem tym starszym panem w klapkach co to potrafi tylko tam i z powrotem,który zamierza jednak z kitem , a nie z d... wybrać sie do Cumbuco. Czy początek grudnia to dobra pora na pływanie ( mam 9 i 14 waga 90) , czy poradzilibyście jakąś sympatyczną miejscówkę bezp. przy plaży , blisko spotu w której nie będę musiał zostawić fortuny . Znalazłem ofertę do Clubu Santa Fe , ale na mapce nie wygląda zachhęcająco . Pozdrawiam . lehsurf.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości