- tych co chcą w 2 godz "załatwić" teorię + sterowanie + body dragi - osobiście zapraszam do Przemassa

- tych, którzy wolą jednak przeznaczyć na to w spokoju 3-4 razy więcej czasu chętnie przyjmiemy w WAKE.PL

pzdr
Ziomek. pisze:OK - więc podsumujmy czarno na bialym:
- tych co chcą w 2 godz "załatwić" teorię + sterowanie + body dragi - osobiście zapraszam do Przemassa![]()
- tych, którzy wolą jednak przeznaczyć na to w spokoju 3-4 razy więcej czasu chętnie przyjmiemy w WAKE.PL
pzdr
przemass pisze:
Zapraszamy do nas![]()
Ziomek. pisze: osobiście zapraszam do Przemassa![]()
akbluebird pisze:Pamiętam, że jak robiłem kurs to rzeczywiście ciężko jest słuchać teorii na sucho. Nie wie się wówczas jaką moc ma latawiec, jaki jest groźny, nie czuje się przez to że teoria jest ważna, nie czuje się co z tej teorii najbardziej się przyda. No i przede wszystkim jak się płaci ogromne pieniądze za kurs to chce się dostać ten latawiec do łapy w miarę szybko, bo gdy za tyle kasy przez większość czasu słucha się wykładu to człowiek może czuć się lekko oszukany.
akbluebird pisze:.. bo gdy za tyle kasy przez większość czasu słucha się wykładu to człowiek może czuć się lekko oszukany.
przemass pisze:
Podsumowując - NIE DA się nauczyć IKO I w rozsądny sposób ( no chyba że mega fuksem się trafią super warunki na Zegrzu ) za 99 pln - dlatego 350 osób po prostu wpłaciło tą kasę i teraz dadzą się naciągnąć, bo nie wiem jak to inaczej nazwać, na więcej. Gdybym miał się tak uczyć, wolałbym już kumplowi zapłacić te 200 pln i walczyć samemu.
przemass pisze:
Grupy na teorii jasne, mogą być nawet i 8mio osobowe ...
przemass pisze:
- 8mio osobowe kursy teoretyczne od dawna reklamują się na KF - powyżej. [WAKE.PL ]
przemass pisze:irek pisze: Nie potrafiłbym tak nabić ludzi w butelkę. [grupon]
Wreszcie nazywamy rzeczy po imieniu
przemass pisze:W tym roku prowadzę Molo Surf na Kempingu Chałupy 6...
Kaunertal pisze:
A przysposobienie biblioteczne pisane dużymi literami też?
Ziomek. pisze:.. niezależnie od wszelkich klakierów
Ziomek. pisze:cytat z początku tego sezonu:przemass pisze:
Grupy na teorii jasne, mogą być nawet i 8mio osobowe ...
Ziomek. pisze:dalej:przemass pisze:irek pisze: Nie potrafiłbym tak nabić ludzi w butelkę. [grupon]
Wreszcie nazywamy rzeczy po imieniu
..mi zaczyna brakować fantazji, by nazwać "rzeczy po imieniu"
Hitchcock nakręcił już w 1960 film o rozdwojeniu jaźni: Psychoza - polecam
..czy może ktoś się loguje w międzyczasie i popisuje za ciebie?
Ziomek. pisze:przemass pisze:W tym roku prowadzę Molo Surf na Kempingu Chałupy 6...
a CO i GDZIE prowadzisz w przyszłym?
..ja nadal WAKE.PL na Ekolagunie
..niezmiennie 10ty sezon będzie, niezależnie od wszelkich klakierów
przemass pisze:W czym zmieniłem zdanie powiedz proszę????
U nas - również nie płaci się za godziny, o czym wiesz ( wyjątkiem jest grupon, ale oni i tak lecą normalnym programem )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości