wczoraj wyciągnąłem balona z komory głównej i wewnątrz spostrzegłem mordercze ziarenka piasku

rolnik pisze:Dobra !Tylko jak sie mowi o loopie to kazdy patrzy w niebo .Nie wiem czy to chodzi o wpadke z 2002 rokuMimo wszystko musi byc jakis dostep do "czesci " skoro sa dystrybutorzy danej marki na Polske.Koszty to inna sprawa ale jak ktos potrzebuje to co?
zak pisze:rolnik pisze:Dobra !Tylko jak sie mowi o loopie to kazdy patrzy w niebo .Nie wiem czy to chodzi o wpadke z 2002 rokuMimo wszystko musi byc jakis dostep do "czesci " skoro sa dystrybutorzy danej marki na Polske.Koszty to inna sprawa ale jak ktos potrzebuje to co?
No tak to już jest z polaczkami. Szkoda że nikt nie pamięta wpadek teraz przodujących firm w produkcji latawców ( Naish, Cabrinha, Wipika).Mieli oni dużo poważniejsze w skutkach wpadeczki.
Myślę że loop jeszcze wróci do łask. Cena wielu przyciągnie.
W przypadku Loopa płacisz za latawiec a nie za cały sponsoring i marketing droższych firm.
rolnik pisze:Sciema!!!!na wiosne chlopaki rozwalili nowego loopa 2004(ala gastra) poszedl wzdloz obok 3 tuby - ale to o niczym nie swiadczy - wykonane sa naprawde ok.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości