Stosunek do PSKITE

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post18 mar 2012, 21:42

rolnik pisze:To co jest dla zarzadu najwazniejsze " moje ja" czy sprawa nad ktora pracuja

tez kiedys starlem sie przy okazji ogloszen o zgubionych deskach z bracuru, bo on uwazal ze na glownym to tylko wydarzenia kitowe.
pisalem mu ze to forum i zeby spojrzal na uzytkownikow i nagial troche rabek tego co wazne dla wszystkich, bo mamy tu jakas taka spolecznosc i dla kogos moze jest wazne ze zgubil deske a wie ze jak nie bedzie na glownym to wyladuje w smietniku.
wymienilem poglady i tyle. nie pamietam nawet czy bylo ostro i czy sie pienilem. w kazdym razie nie zgubilem deski i nie wiem czy takie tematy laduja w smieciach? nie to jednak wazne. rolnik zwrocil na cos uwage.

czy ja sie mocno w czyjes sprawy wpiernicze jesli napisze ze:
kiteforum nie bardzo chce czytac seriale brazyliskie.nie chce w tym uczestniczyc.
jest jakis taki pat na lini bracuru-jacekdaktera-lisewski.
najbardziej wpiernicz janek dostal od morza i mediow.
duzo emocji bylo tu na forum i czas kopac topory, a nie wyciagac sztandary.jakie by nie byly.
strony te maja odmienne zdanie na temat bezpieczenstwa i pomyslu na wyprawe przez morze czerwone.
jak ktos cos powie na ten temat, to zaraz jest atak.
moze to nie czas mowic i jeszcze przyjdzie pora, a moze wogole forum to nie to miejsce.
sam zainteresowany milczy a mowi tylko costam w mediach.
inaczej by tu sytuacja wygladala, a moze by sie cos urodzilo pozytywnego i tu na forum, gdyby zamiast samych krzykow i medialnego belkotu dostalibysmy jakies info tu na forum
chocby krotki komunikat.

czy te strony moga isc na wodke i sobie tam pouzgadniac.moze byc tam ostro :hand:
napiszcie nam tu tylko komunikat oficjalny. "idziemy razem na wodke". sprawy zalatwimy.
jak juz uzgodnia to fajnie bedzie kiedys posluchac argumentow tych stron i opowiesci na ten temat.
cenie sobie racje kazdego tu z forum jak i wszystkich tych stron.
przestancie ciagnac ten smrod za soba i dookola.

przez te wszystkie barykady co sie porobily to okazalo sie nagle ze na jakiejs tam stoje, przechodzac obok i ze ogolnie to regularny ostrzal.

kazdy gdzies dal dupy i zle poplynal, ale:
http://www.youtube.com/watch?v=PrQPboVg1Uk
idzie wiosna

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2012, 13:35

TrueKejner pisze:...A no i z drugiej strony (co jest jeszcze śmieszniejsze) po kij ludzie, na których PSK nie ma najmniejszego wpływu (na ich kajtową wolność jeśli można to tak nazwać) tak burzą się i wypruwają swoje nerwy w nagonce na to stowarzyszenie.

Myślę że można było odnieść inne wrażenie chociażby po zapędach Adama S. do obowiązkowego dla wszystkich pływających OC na kite'a...

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2012, 13:45

Jurgen pisze:
TrueKejner pisze:...A no i z drugiej strony (co jest jeszcze śmieszniejsze) po kij ludzie, na których PSK nie ma najmniejszego wpływu (na ich kajtową wolność jeśli można to tak nazwać) tak burzą się i wypruwają swoje nerwy w nagonce na to stowarzyszenie.

Myślę że można było odnieść inne wrażenie chociażby po zapędach Adama S. do obowiązkowego dla wszystkich pływających OC na kite'a...

No nie mów Jurgen że nie chciałbyś żeby jednak ludzie mieli takie OC. Ile razy dostałeś już latawcem w głowę, nogi etc? Bo ja jednak wolałbym żeby jeśli jakiś baran który spowoduje, że doznam kontuzji, jednak sfinansował mój powrót do zdrowia, zapłaci za zniszczony sprzęt etc.

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2012, 14:41

Smokie pisze:No nie mów Jurgen że nie chciałbyś żeby jednak ludzie mieli takie OC. Ile razy dostałeś już latawcem w głowę, nogi etc? Bo ja jednak wolałbym żeby jeśli jakiś baran który spowoduje, że doznam kontuzji, jednak sfinansował mój powrót do zdrowia, zapłaci za zniszczony sprzęt etc.

Dostałem 1 raz.... 4 lata temu bez uszkodzeń na ciele....
A czy bym chciał? Myślę że tak ale nie w taki sposób w jaki wypowiadał się o tym Adam....

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2012, 15:11

Z tego, co wiem, i na ile znam działania PSK, to dla mnie "delikatna" i trudna jest sytuacja "Tomek Daktera - PSKite" :idea: :?:
Brak wyjaśnień i załatwianie tego publicznie jest niezrozumiałe i niejasne.

Awatar użytkownika
Adam S
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2012, 21:10

A czy bym chciał? Myślę że tak ale nie w taki sposób w jaki wypowiadał się o tym Adam....

Cieszę się, że mamy wspólny cel.
Daj znać, jak to zrobić w inny sposób.

roonek
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2012, 23:55

Adam S pisze:

Cieszę się, że mamy wspólny cel.
Daj znać, jak to zrobić w inny sposób.

na zasadzie dobrowolności...kto chce niech sobie kupi kto nie chce to nie...

poza tym ubezpieczalnie i tak Was zrobią po swojemu...:)
i odszkodowanie to będzie 1/10 tego co będzie się należeć.

Wróć do „Forum Główne”