rolnik pisze:To co jest dla zarzadu najwazniejsze " moje ja" czy sprawa nad ktora pracuja
tez kiedys starlem sie przy okazji ogloszen o zgubionych deskach z bracuru, bo on uwazal ze na glownym to tylko wydarzenia kitowe.
pisalem mu ze to forum i zeby spojrzal na uzytkownikow i nagial troche rabek tego co wazne dla wszystkich, bo mamy tu jakas taka spolecznosc i dla kogos moze jest wazne ze zgubil deske a wie ze jak nie bedzie na glownym to wyladuje w smietniku.
wymienilem poglady i tyle. nie pamietam nawet czy bylo ostro i czy sie pienilem. w kazdym razie nie zgubilem deski i nie wiem czy takie tematy laduja w smieciach? nie to jednak wazne. rolnik zwrocil na cos uwage.
czy ja sie mocno w czyjes sprawy wpiernicze jesli napisze ze:
kiteforum nie bardzo chce czytac seriale brazyliskie.nie chce w tym uczestniczyc.
jest jakis taki pat na lini bracuru-jacekdaktera-lisewski.
najbardziej wpiernicz janek dostal od morza i mediow.
duzo emocji bylo tu na forum i czas kopac topory, a nie wyciagac sztandary.jakie by nie byly.
strony te maja odmienne zdanie na temat bezpieczenstwa i pomyslu na wyprawe przez morze czerwone.
jak ktos cos powie na ten temat, to zaraz jest atak.
moze to nie czas mowic i jeszcze przyjdzie pora, a moze wogole forum to nie to miejsce.
sam zainteresowany milczy a mowi tylko costam w mediach.
inaczej by tu sytuacja wygladala, a moze by sie cos urodzilo pozytywnego i tu na forum, gdyby zamiast samych krzykow i medialnego belkotu dostalibysmy jakies info tu na forum
chocby krotki komunikat.
czy te strony moga isc na wodke i sobie tam pouzgadniac.moze byc tam ostro

napiszcie nam tu tylko komunikat oficjalny. "idziemy razem na wodke". sprawy zalatwimy.
jak juz uzgodnia to fajnie bedzie kiedys posluchac argumentow tych stron i opowiesci na ten temat.
cenie sobie racje kazdego tu z forum jak i wszystkich tych stron.
przestancie ciagnac ten smrod za soba i dookola.
przez te wszystkie barykady co sie porobily to okazalo sie nagle ze na jakiejs tam stoje, przechodzac obok i ze ogolnie to regularny ostrzal.
kazdy gdzies dal dupy i zle poplynal, ale:
http://www.youtube.com/watch?v=PrQPboVg1Uk
idzie wiosna