peg pisze:Andrzej - o mysticu gdzieś było. Są opinie skrajnie różne - np Ziomek chwali (twierdzi, że nigdy nie miał problemów) a ja natomiast ganię albo miałem pecha...
bolocork pisze:Problem w mysticu i psycho (szczegolnie w psycho) to balony w nogawach
Niestety dostaje sie dosc duzo wody
rozwiazaniem sa rzepy
r
surfbabe pisze:czyli co Ziomek, mam ją sobie po prostu nożyczkami chlasnąć?... serio?
Ziomek. pisze:[...]
jak kupisz wysoki model , przeznaczony dla wymagających - w okolicach 900-1200 pln - o problemach w Mystic - NIE SŁYSZAŁEM NIGDY
[...]
Ziomek. pisze:na ten problem, niezależnie CZY Mystic czy O'Neill
JEST rozwiązanie: 5 minut inwestycji w czas + ...
andrzejwodejszo pisze:pytanko dla tych co mieli/mają przynajmniej dwie pianeczki ww marek. Jak ze szczelnością, elastycznością, jakością wykonania. Ogolne informacje. Proszę o szczere odpowiedzi ludzi niezwiązanych ze sprzedażą danych marek. Z góry dziękuję za pomoc. Potrzebuję uniwersalnej pianki od teraz az do chwili kiedy bedzie mozna plywac w t-shircie. zawsze plywalem w 3jce aqualunga - nie marzlem mocno ze wzgledu na spory zapas tluszczu. tragicznie dopasowana i beznadziejnie sztywna i ciezko sie zaklada/zdejmuje. nogawki zawsze podwijaja sie do kolan. jak jest z "onilem i mistikiem"-ktora lepsza. piszę o porownywalnych modelach.
Ziomek. pisze:ja swoich kilka ciąłem, kilka mi znanych osób również i ..SĄ ZADOWOLENI![]()
pzdr
unhooked pisze:andrzejwodejszo pisze:pytanko dla tych co mieli/mają przynajmniej dwie pianeczki ww marek. Jak ze szczelnością, elastycznością, jakością wykonania. Ogolne informacje. Proszę o szczere odpowiedzi ludzi niezwiązanych ze sprzedażą danych marek. Z góry dziękuję za pomoc. Potrzebuję uniwersalnej pianki od teraz az do chwili kiedy bedzie mozna plywac w t-shircie. zawsze plywalem w 3jce aqualunga - nie marzlem mocno ze wzgledu na spory zapas tluszczu. tragicznie dopasowana i beznadziejnie sztywna i ciezko sie zaklada/zdejmuje. nogawki zawsze podwijaja sie do kolan. jak jest z "onilem i mistikiem"-ktora lepsza. piszę o porownywalnych modelach.
A czemu nie np. Neilpreide NPX? Porownywanie "onil czy mystic" to troche jak "bmw czy audi"? Nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości