"a łyżka na to nie możliwe"
BAR 2010 - 2011 odpalił mi się DWA razy w życiu
DWA idea:
inna sprawa że nie pływałem na nim zbyt dużo - bo jak wiadomo go po prostu nie lubiłem , z wielu powodów
i używałem do tego roku 2009 ..
FAKT PIERWSZY
BARów BEST 2012 -zarówno 5cio linkowego GP jak i czterolinkowego RP używam od listopada NON - STOP
do tej pory grube kilkadziesiąt sesji, a licząc czasem po 2 - 3 na dzień - to ponad setka się zejdzie..
SAMOCZYNNIE odpalił mi się razy..ZERO
ZERO
FAKT DRUGI
"delikatny" system z tworzywa
nie będę pisał ILE barów 2010 i 2011 (a także 2009 - bo też miały z tworzywa system - jak pamiętasz - używałeś sam

) przewinęło się przez WAKE.PL
zarówno szkółkowych jak i tych, które kupili kursanci
"peknięcia", "złamania" , "zniszczenia" "DELIKATNEGO" jak piszesz CHICKEN LOOPA z tworzywa - ILOŚĆ .. ZERO
ZERO
FAKT TRZECI
cena: jak już pisałem wielokrotnie na forum wynosi 379 EUR
co po obecnym kursie 4,3 daje około 1600 pln
jak również już pisałem - do sprzedawanych latawców dajemy cenę1300 pln
więc "tragedii" jak na TAKI WYPAS nie ma..
1300 pln
FAKT CZWARTY
sęk w tym że
"podobnej klasy" otuliny to ja jeszcze NIGDY nie poczułem
to już "subiektywny" FAKT

na koniec: "niech gadają" o BEST BAR'ach - więcej ludzi bedzie chciało spróbować
a po spróbowaniu nawet jeśli będą chcieli "paczeć" na inne bary - to GWARANTUJĘ , że o BEST BAR 2012 złego słowa nie powiedzą
..JAK DO TEJ PORY, kilka osób z konkurencji już..
tymczasem kilka fotek od Piotrka, ZADOWOLONEGO jak widać ze sprzętu BEST 2012 użytkownika
który co też widać robi progress zarówno na BEST Kahoonach 2012 jak i BEST TS 2012
oraz przekonał się po kilku różnych innych firmach do deski ARMADA BESTa :] (osobiście się akurat W OGÓLE nie dziwię..)

Piorek, chwali sobie BARDZO 17 TS BESTa jako słabowiarowy
po Jego opiniach i poczytaniu wielu pozytywnych recenzji niezależnych na forach, gdzie TSy zbierają same pozytywne głosy, zwłaszcza w dużych rozmiarach
zdecydowałem się zakupić sobie 15 i 17 - które udostępnię również chętnym do testów, o które kilka osób już mnie pytało..
będą w tym tygodniu - zapraszamy do spróbowania :]
pozdrawiam