BraCuru pisze:Do 3style zgłosiło się 15 zawodników. Trochę mało jak na tak dobra prognozę, ludzi, organizację, nagrody, atmosferę i miejsce. Jak tak dalej pójdzie to nie wróże dobrze tej dyscyplinie w Polsce. Czy faktycznie nikt więcej nie chce startować we freestyle?![]()
Za rok bedziemy mieli kilkadziesiąt a może i 100 zawodników w racingu. Naprawdę nietrudno domyśleć co się dalej stanie.
Potem pojawią się słowa krytykanctwa skierowane do rejsiarzy jak dobili istotę i inne wolne frakcje KS![]()
A tak niewiele wystarczy z siebie dać...
Ja tam bym sie nie bał - patrz WS wave przyjeżdżają dzieisątki żagli na każdą prognozę i nawet zawody mają też na sponatnie, a przede wsyztskim super sie bawią

Przede wszystkim to mamy 2 zawodniczki na podium PKRA od kilku lat, ale widzę, że to już chyba "takie nudne", że o nich zapominamy

Nowe twarze "boją się" inie chcą startować i być na 15 lokacie, ja to rozumiem.
O freestyle w kajcie się zamartwiasz

Niech będzie i 200 zawodników w race, zawsze na przeciwko będą stały 2000 freestyle/freeride, to chyba oczywiste jest.
P.S. Ja tam wolę freestyle Dre, czy wave Bena Willsona, którzy na zawodach rzadko się pojawiają, niz niejednego z PKRA, ot taka moja uwaga na koniec