Wrogu pisze:Planuje ktos sopot? kierunek dobry, ale ergo os malo wiatru podaje, jakby blad jakis byl.
Możesz cisnąć kapitnat pokazuje dobro, a za oknami gałęzie pracują dawaj na wyspę prawiej lepiej Info live z 12:51 z wyspy: Wygląda piknie, lekki skos, na 9 schodzę...
Załącznik KITE Rewa KITEsurfing WINDsurfing kamera foto pogoda - Windows Interne_2012-08-14_11-47-54_GDY.jpg nie jest już dostępny
Załączniki
KITE Rewa KITEsurfing WINDsurfing kamera foto pogoda - Windows Interne_2012-08-14_11-47-34_GDA.jpg (15.29 KiB) Przejrzano 2251 razy
Zaczynam przygodę z kitesurfingiem. Jestem z Gdańska i zastanawiam się nad realnymi warunkami w Brzeźnie i okolicach? Da się popływać dość często, czy jednak trzeba myśleć o Rewie lub Chałupy. Będę wdzięczny za odpowiedzi. Z góry dziękuje.
Ps. informacje potrzebne mi są do podjęcia decyzji nad kupnem sprzętu lub wypożyczenie
Jeżeli dopiero się uczysz podstaw pływania to Sopot, Brzeźno odradzam. Fala, głęboko, mało miejsca. Rewę też bym odpuścił póki nie ogarniesz dobrze ostrzenia i zwrotów chyba że przy N wietrze. 1/2wysep jest najlepszy do nauki i tego się trzymaj
Jestem na początkowym etapie. Dzięki za podpowiedź Jak się już ogarnie temat i jest swobodnie to warunki w okolicach Sobieszewa i Brzeźna pozwalają na częstą zabawę. Np 5-10 razy w miesiącu ? dzięki
Co to znaczy jeśli się uczysz podstaw to Sopot !!!,a czym on sie różni od Jelitkowa,Brzeźna ,radzisz człowiekowi który dopiero staje na deske Sopot ,ogarnij sie człowieku, to że ty tam się uczyłeś nie znaczy że jest to spot dla początkujących .Tytus jeśli jesteś na starcie z kitem to tylko płytka woda czyli watry od NW (Jastarnia) przez S do NE (Osłonino) tam znajdziesz płytkie miejsca do nauki i przede wszystkim nie zrazisz sie do tej zajawki .